Afbud fra Braithwaite

En ledbåndsskade i knæet tvinger Martin Braithwaite til at melde afbud til A-landsholdet, hvor han bliver erstattet af Andreas CorneliusAndreas Cornelius bliver efter Martin Braithwaites afbud flyttet op på A-landsholdet. Foto: www.fodboldbilleder.dk 

Da Martin Braithwaite kort inde i anden halvleg måtte lade sig udskifte i kampen mod Evian Thonon Gaillard fik man allerede bange anelser med henblik på de kommende landskampe mod Tyrkiet og Armenien.

Og det bange anelser blev desværre bekræftet efter en scanning, som viser en ledbåndskade i knæet, som formodentligt betyder et par ugers pause, men som med sikkerhed betyder, at Toulouse-spilleren mister begge landskampe i den kommende uge.

Som erstatning har A-landsholdets træner, Morten Olsen, i stedet valgt at opgradere Andreas Cornelius fra U21- til A-landsholdet:

”Som jeg tidligere har nævnt, så havde vi først regnet med at tage ”Corner” med efter U21-landsholdets kamp mod Rusland den 3. september, men situationens alvor gør, at vi bliver nødt til at inkludere Andreas på A-landsholdet allerede nu,” fortæller Morten Olsen.

A-landsholdet samles løbende søndag aften og mandag formiddag med første træning i Helsingør mandag eftermiddag klokken 16.00.

Se hele truppen her

Log ind