Bendtner og Vibe tilbage i landsholdslejren

Nicklas Bendtner og Lasse Vibe bliver de sidste to spillere i landsholdstruppen, som møder Tyrkiet og Armenien i næste uge.


Foto:fodboldbilleder.dk


Morten Olsen har sat navne på de to sidste spillere, som indgår i A-landsholdstruppen til kampene mod Tyrkiet og Armenien. Det giver endnu to comebacksnemlig til Nicklas Bendtner og Lasse Vibe.

Nicklas Bendtner var senest med i truppen til venskabskampen mod England i marts, hvorefter han ikke indgik i Arsenals trup og derfor ikke var i spil tillandskampene mod Ungarn og Sverige i maj måned.

”Vi har ikke haft mulighed for at se Bendtner spille, men efter at have snakket med Wolfsburg, har vi alligevel valgt at inkludere ham i truppen. Det erdels målt op mod de andre muligheder, vi havde, og så giver det os mulighed for at se nærmere på Nicklas til træning og eventuelt i kamp mod Tyrkiet medhenblik på kampen mod Armenien,” forklarer Morten Olsen, der erkender, at det er en større kabale, der skal gå op:

”U21-landsholdet har netop fået afbud fra Yussuf Yurary Poulsen. Derfor har vi valgt at lade Andreas Cornelius blive på U21-landsholdet til deres vigtigekamp mod Rusland, og så kan vi eventuelt tage situationen op til overvejelse igen herefter.”

Den anden angriber i landsholdstruppen bliver Lasse Vibe. Hans seneste, og hidtil eneste landsholdsudtagelse var for to år siden, da Landsholdet mødteSlovakiet. Dengang var det også på TRE-FOR Park i Odense at kampen blev spillet, men det blev dog ikke til spilletid for den 27-årige angriber, som derforstadig har sin landsholdsdebut til gode. Lasse Vibe er i mellemtiden skiftet fra SønderjyskE til IFK Göteborg, hvor det i sidste sæson blev til 14 mål i21kampe i Allsvenskan.

”Med Lasse inkluderer vi en fleksibel angrebsspiller, der kan bruges på mange forskellige poster, som kommer til Helsingør med en masse selvtillid ibagagen efter hans gode præstation for Göteborg.”

Med de to ekstra udtagelser af angribere er truppen nu komplet på 23 spillere, inden holdet mødes mandag i Helsingør.

Kampen mod Tyrkiet spilles den 3. september kl. 20.00 på TRE-FOR Park, mens kampen mod Armenien spilles i Telia Parken den 7. september kl. 18.00. Beggekampe bliver vist på Kanal 5.

Du kan stadig nå at købe billet til kampene på billetsalg.dbu.dk

Se hele truppen her

Log ind