Få succes med presspillet

DBU’s lokalunioner afholder i løbet af september og oktober i alt syv seminarer, som sætter fokus på, hvordan du forbedrer dine spilleres individuelle presspil. Seminarerne 'Det gode pres' ledes af to kompetente A+trænere fra OB og Brøndby IF.Fodboldspillet udvikler sig hele tiden, og spillerne bliver stadig teknisk dygtigere og mere spilintelligente. Det stiller nye krav til forsvarsspillet og især det individuelle pres på modstanderens boldholder. Men presspil kan være en svær disciplin. 

Hvis du kan bruge et par gode idéer til, hvordan du forbedrer dine spilleres pres- og erobringsfærdigheder, så er seminaret Det gode pres skræddersyet til dig. Seminaret henvender sig til alle ungdoms- og seniortrænere.

Få en eksklusiv DVD

Det er Uffe Pedersen, talentchef, A+træner og tidligere Superligatræner i OB, og Peder Siggaard, A+træner i Brøndby IF, som står i spidsen for seminarerne. De er – sammen med resten af A+gruppen – mændene bag DVD’en Det gode pres, som er udgangspunktet for seminarerne med samme titel.

Det enkelte seminar starter med et oplæg fra én af de to A+trænere og en uddybning af Det gode pres – DVD’en, som du får udleveret et eksklusivt eksemplar af. Efterfølgende vil der være en praktisk del med konkrete træningsøvelser på banen, og til slut vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

Det gode individuelle pres

Uffe Pedersen og Peder Siggaard har sammen med en række øvrige A+trænere iagttaget og drøftet det manglende presspil i dansk ungdomsfodbold og på den baggrund fået produceret DVD’en Det gode pres, som sætter fokus på det gode individuelle pres. 

- Det gode pres er en visualisering af de tanker, som A+gruppen har drøftet. DVD’en præsenterer en let tilgængelig model med forskellige forsvarsstrategier – blandt andet fra internationale kampe, som træneren og spillerne kan bruge, når de arbejder med pres- og erobringsfærdigheder, siger Uffe Pedersen.

- Vi har i en årrække haft stor fokus på zoneforsvarets principper, og de danske ungdomsspillere er gode til at placere sig rigtigt på banen, men de er samtidig meget passive, siger Uffe Pedersen og understreger, at spillernes individuelle forsvarsfærdigheder får større og større betydning uanset, hvilken spillestil dit hold praktiserer.

Find et seminar i nærheden af dig

Her kan du se oversigten over, hvor og hvornår seminaret afholdes i din lokalunion:

Lokalunion
Dato Tidspunkt
Sted Tilmeld
DBU Bornholm
9/9
18.30-21.30
Rønne Stadion Nord
Tilmeld
DBU Fyn
16/9
18.00-21.00
OB, Odense
Tilmeld
DBU Jylland
23/9
17.30-20.30
Svenstrup-Godthaab IF, Aalborg
Tilmeld
DBU Jylland
24/9
17.30-20.30
Esbjerg fB
Tilmeld
DBU Lolland-Falster
2/10
18.00-21.00
Gunslevholm Idrætsefterskole, Nr. Alslev
Tilmeld
DBU København
3/10
18.00-21.00
Fremad Amager
Tilmeld
DBU Sjælland
23/10
18.00-21.00
FC Vestsjælland, Slagelse
Tilmeld

Tilmeld dig nu

Du tilmelder dig det enkelte seminar ved at klikke på linket i oversigten. I linket kan du også se, hvornår der er tilmeldingsfrist.

Det koster 425 kr. at deltage i seminaret, og inkluderet i prisen er let forplejning og den eksklusive DVD Det gode pres, som ikke kan erhverves andre steder end på seminaret.

Kontakt os

Har du spørgsmål til seminarerne, er du meget velkommen til at kontakte din lokalunion.


Log ind