Loyalitet til landsholdet skal kunne betale sig

DBU lancerede i marts en ny billet- og fanstrategi - heriblandt oprettelsen af Landsholdets Fanklub. Siden lanceringen i marts har mere end 3.000 fans meldt sig ind i fanklubben. DBU ønsker at belønne loyalitet og giver nu fanklubmedlemmer mulighed for at optjene loyalitetspoint, der afgør chancen for at sikre sig de eftertragtede billetter til EM i Frankrig 2016.


     
Siden lanceringen af DBU’s billet- og fanstrategi i marts har DBU haft et kontinuerligt dialogforløb med fans og andre interessenter, som har udtrykt deresholdninger til loyalitet og den gode fanoplevelse i Parken. DBU har blandt andet været i dialog med over 5.000 fanklubmedlemmer og billetkøbere viaspørgeskemaer og fokusgrupper i løbet af sommeren.

”Sommerens undersøgelser har givet os et unikt indblik i, i hvilken retning vi skal gå. Det at kunne optjene loyalitetspoint er det første tiltag i en langrække tiltag, som skal gøre det sjovere og mere spændende at være fan af landsholdet. Der vil i løbet af den kommende EM-kvalifikation blive lanceret småog store tiltag både omkring landskampene, men også mellem landskampene, så fansene får en oplevelse af, at de er en del af noget større, når de følgerlandsholdet,” siger Katja Moesgaard, administrerende direktør i DBU A/S.

Fanklub og loyalitetspoint

”Vi er positivt overraskede over, at der på under et halvt år er kommet over 3.000 medlemmer i Landsholdets Fanklub, og dermed mener vi, at der allerede nuer behov for at beskrive rammerne for fordelingen af EM-billetterne, såfremt Danmark kvalificerer sig. Derfor har vi igennem længere tid arbejdet målrettetpå at sikre, at de mest loyale fans kan få forkøbsret til billetter til EM-slutrunden samtidig med, at de resterende fanklubmedlemmer stadigvæk har mulighed for at deltage i lodtrækningen omretten til at købe billetterne. Kort sagt så skal loyalitet kunne betale sig,” udtaler Jacob Lauesen, Event Manager i DBU A/S.

Man skal være medlem af Landsholdets Fanklub for at optjene loyalitetspoint og dermed få forkøbsmulighed på billetter til EM i Frankrig 2016. Jo flerekampe, man ser på stadion, jo større chance er der for at få billetter til EM-slutrunden, og du kan allerede optjene point, hvis du køber billet tilDanmark-Tyrkiet den 3. september og Danmark-Armenien den 7. september.

EM-billetterne vil blive opdelt i to puljer, hvoraf den ene pulje går til de mest loyale fans, mens den anden pulje går til de øvrige fanklubmedlemmer ogfordeles via lodtrækning. Skulle der være tilgængelige billetter efter fanklubmedlemmernes køb, vil disse efterfølgende blive udbudt til offentligt salg.

Landsholdets Fanklub indeholder ud over loyalitetspointsystemet også en række fordele som billetrabat, forkøbsret på hjemmebanebillet, en velkomstpakkeog meget mere.

Læs mere om loyalitetskonceptet her

Meld dig ind i fanklubben allerede nu – og få muligheden for at komme til EM i Frankrig 2016

Køb billet til Danmark-Armenien

Log ind