Nye unge dommere og trænere klar til dansk fodbold

Stor tilfredshed med sommerens fodbolddommerskoler og camps, der har givet 43 nyuddannede unge dommere og 24 unge trænere i gang med en C-licens.

Herover kan du se hvordan masser af unge valgte at bruge en uges sommerferie på at uddanne sig som enten dommer eller træner på campen i Storvorde ved Aalborg. Video: TV2 Nord.


Der blev spillet, talt og ikke mindst dømt masser af fodbold, da der i uge 31 og 32 blev afholdt DBU’s årlige camps og fodbolddommerskoler rundt om i landet.

Her havde tæt på 70 unge frivilligt valgt at bruge en uge af sommerferien - ikke kun på at blive lidt klogere på fodboldreglerne og få masser af konkrete og inspirerende redskaber med til træningsbanen – MEN også på at lære mange andre fodboldinteresserede unge at kende.

l Storvorde ved Aalborg var campen nemlig med overnatning og for både unge træner og dommeraspiranter, mens der på fodbolddommerskolerne i Taastrup og Skanderborg kun deltog unge dommere.

Fodbolddommerskolerne har kørt siden 2006, mens campen i det nordjyske med succes har været holdt siden 2008.

Årets resultat blev, at i alt 43 nye unge dommere mellem 15 og 20 år nu er klar til dansk fodbold, mens godt 24 nye unge trænere blot mangler de afsluttende kurser for at erhverve sig en C-licens – kurser, der allerede er planlagt.

Dommercamp i Storvorde - Sejlflod Boldklub 23 nye dommere
Teenagecamp i Storvorde - Sejlflod Boldklub 24 i gang med C-licens
Dommerskole i Taastrup FC                                                           12 nye dommere
Dommerskole i FC Skanderborg                                                    9 nye dommere


Log ind