Nyt skoleår = ny skolefodboldturnering

Tusindvis af skolebørn er atter klar til at kæmpe om skolefodboldtrofæet. Nye partnere sætter kolorit på og udenfor banen

Ekstra Bladets Skolefodboldturnering 2014/2015 er nu klar til kickoff. Fristen for tilmelding udløb mandag, og i alt har 1.332 hold tilmeldt sig til årets turnering.
Sidste sæson blev det til sejre til henholdsvis pigerne fra Bording Skole og de nordsjællandske drenge fra Stavnsholtskolen. Begge skoler er klar til at forsvare deres sejre, men mon ikke der er mange skoler, der vil gøre, hvad der står i deres magt, for at fravriste dem trofæet. Vi glæder os hvert fald til at følge de mange spændende kampe, der er i vente rundt omkring på de danske fodboldbaner. 

Skulle din skole have misset tilmeldingen, så tøv ikke med at kontakte din lokale administrator. Kontaktoplysninger finder du længere nede på denne side.

Adidas, Carlsberg og The Voice er med på banen
Vanen tro står en række samarbejdspartnere klar på sidelinjen for at skabe den helt rigtige indpakning om skolefodboldturneringen. 
Igen i år er Adidas, Carlsberg Sport og The Voice med på holdet, og de glæder sig alle til, at være med til en ny omgang skolefodbold. 

Dan Møller, der repræsenterer Carlsberg Sport, ser frem til mødet med de mange spillere ude på banen, og udtaler i den anledning
- Forude venter nye spændende kampe og ikke mindst social hygge og motion. Carlsberg SPORT er igen med som stolt sponsor af Ekstra Bladet Skolefodbold, og vi glæder os til at bidrage til underholdningen. 

Underholdning har The Voice også leveret i mere end 10 år, og i år er ingen undtagelse.
- Vi har med stor glæde været en del af turneringen siden 2002. Lige netop skolefodboldturneringen giver os en unik mulighed for at underholde masser af børn og unge i vores målgruppe, så vi glæder os til at tage hul på endnu en sæson, lyder det fra promotion manager ved SBS, Christina Saxford Lohse.

Fest, farver og masser af mål. Det kendertegner hvert år Ekstra Bladets Skolefodboldturnering, og i år bliver med garanti ingen undtagelse. Det tør vi godt love på forhånd. 
Til det netop overståede VM blev vi forkælet med masser af gode mål, og her var det Columbias James Rodriguez, der sluttede øverst på topscorerlisten. Hvem der slutter øverst på listen i Ekstra Bladets skolefodboldturnering, det får vi først svaret på om et år, men Adidas står klar i kulissen med de fede præmier både under turneringen og til turneringens topscorer.

- Skolefodboldturneringen er et rigtig godt udstillingsvindue ikke bare for Adidas, men især for de mange unge mennesker, som deltager. Tager man et kig i historiebøgerne har mange af nutidens stjerner deltaget i denne turnering, så vi er glade for at være en del af dette setup, lyder det fra Adidas’ Jimmie Nielsen. 

DBU, Ekstra Bladet og samarbejdspartnere ser frem til den nye sæson. Vi ses på banerne!

Læs mere:
Kontaktoplysninger på administratorer 
Ekstra Bladets skolefodboldsite
DBU overtager skolefodboldturnering

Log ind