Resultatindberetning via Fodbold App’en

En rutinemæssig opdatering i onsdags, medførte desværre en fejl som fortsat betyder, at mange ikke kan indberette resultater via Fodbold App’en

Fejlen har vist sig mere kritisk end først antaget og blev derfor først rettet natten til fredag d. 29 - og kræver en versionsopdatering af App’en, for at slå igennem.

Det betyder konkret, at hvis du har en telefon med Android styrestyresystem skal du opdatere til seneste version. Det kan du gøre med det samme og herefter vil det virke igen.

Er du IOS-bruger (Iphone, Ipad), må du nok forvente at der går lidt længere tid før du kan opdatere, til en ny version. Status her fredag middag er, at vi afventer Apples godkendelse af den nye version og vi kan desværre ikke sige hvornår det sker, men det burde ske indenfor de næste par dage. Det kan derfor ikke udelukkes at den nye IOS-version er klar til weekendens kampe.

Heldigvis findes der alternativer som du kan benytte. Du kan indberette resultater via resultattelefonen på 7010 0550 eller via KlubOffice.

Du kan holde dig orienteret på Fodbold App’ens Facebookside, hvor der bliver meldt ud så snart der er nyt.

DBU IT beklager de gener som fejlen har medført/medfører for dig og dine fodboldkollegaer.

Log ind