Træningsøvelser på mobilen - helt gratis

DBU’s Fodbold-app har barslet med en lille ny - nemlig over 100 inspirerende træningsøvelser med video og illustrationer lige ned på din mobiltelefon.Nu lancerer DBU og lokalunionerne Øvelsesbanken på app’en – et simpelt og mobilt planlægningsværktøj til dig, som er børnetræner. 

Øvelsesbanken på app’en gør det nemmere for dig at forberede øvelser og hele træningspas hjemmefra og afvikle det på banen med mobilen i lommen som backup, ligesom den også er rigtig god at have ved hånden, hvis du står på træningsbanen og lige mangler en øvelse.

Lav dit eget træningspas – eller hent et færdigt

Fodbold-app’en giver dig mulighed for selv at opbygge dine træningspas via de enkelte øvelser og gemme dem i din egen træningsbank, men du kan også bruge DBU’s eksempler på træningspas – der er otte forskellige færdige træningspas for hver af årgangene U6, U8, U10 og U12.

I Øvelsesbanken kan du søge efter en bestemt øvelse, du kan søge ud fra tema – teknisk, taktisk og fysisk træning samt lege – og du kan indkredse din søgning ud fra årgang – 5 til 8 år eller 9 til 12 år. Når du tilføjer en øvelse til dit træningspas, har du også mulighed for at angive øvelsens varighed og på den måde sammensætte et træningspas, som svarer til dit holds træningstid.

Hver øvelse er beskrevet i både tekst og billede, og samtlige øvelser er DBU-godkendte.

Hvor finder jeg øvelserne?

Når du åbner DBU’s Fodbold-app, vælger du ’Værkstøjskassen’ på forsiden, og nederst på den nye side trykker du på ’Øvelsesbanken’.

Du kan se mere om træningsøvelserne på DBU’s Fodbold-app’s Facebookside, hvor du også kan finde en vejledning til at downloade app’en, hvis du ikke allerede har gjort det.

Og husk, at Øvelsesbanken på app’en er helt gratis!

Log ind