U17: Fin sejr over Georgien

Anders Dreyer scorede et debutantmål, da esbjergspilleren sikrede Danmark en 1-0 sejr over Georgien

Anders Dreyer fra Esbjerg blev indskiftet i starten af 2. halvleg og scorede det enlige danske mål. Her ses han i aktion på U16 futurelandsholdet tidligere i år.

I en tung trykkende varme startede U17 landskampen mod Georgien. Heldigvis viste varmen sig ikke at påvirke holdet så meget, andet end at det allerede fra start fik sat sig på kampen.

Der var rigtig mange fine momenter i spillet og masser af de skabeloner, som drengene havde trænet godt på de sidste dage, viste sig i spillet.

Allerede efter ni minutter opstod en situation i feltet, hvor danskerne appellerede for straffe, men dommerens fløjte forblev tavs.

Og som halvlegen skred frem, blev det ikke den eneste mulighed. Den georgiske målmand måtte
flere gange vise sine evner, og specielt efter en fin frisparkskombination troede man, at scoringen var en realitet. Men det forblev ved 0-0 ved pausen.

Anden halvleg startede med et større georgisk pres, men Danmark red stormen af og fik igen sat spillet godt op.

Efter 66 minutter fik debutanten Anders Dreyer fulgt godt op på en tværbold i feltet og sparkede den behersket ind.

Resten af kampen havde Danmark kontrollen, men dog uden at kunne straffe Georgien på nogle af de omstillingsmuligheder, der opstod.

Men en fin dansk indsats udløste den fortjent sejr.

Efter kampen sagde en glad landstræner Jan Michaelsen:

”Vi fik rigtig mange svar i dagens kamp - både kollektivt og individuelt. Vi er glade for den fortjente sejr og skal selvfølgelig prøve at forbedre effektiviteten fremadrettet. Vi har syv store chancer og skulle nok have scoret på en lidt tidligere i kampen. At vi ikke gør det betyder, at vi får Georgien ind i kampen i starten af anden halvleg. Men vi får god kontrol på kampen igen og vi ser frem til at arbejde yderligere med vores spil igen på torsdag.” slutter Jan Michaelsen.

På torsdag møder Danmark igen Georgien i den anden af de to venskabskampe. Kick-off er pga. varmen flyttet til kl. 19:00 lokal tid.