U20: 0-0 i lige kamp

Det danske U20-landshold mødte her til aften Liverpools U21-mandskab i en intens og hektisk kamp, som endte 0-0.

Ny side 1
Jens J.D. Thomasen, OB i kamp mod Liverpool FC. Foto: fodboldbilleder.dk

Et remis i Svendborg på Høje Bøge Stadion var hvad det blev til, da det danske U20-landshold tog imod Liverpools U21-hold. En intens og hektisk kamp, som endte 0-0. Et resultat begge hold kunne være tilfredse med.

Kampen var fra første fløjt meget lige, men det var danskerne, som var mest spilstyrende og målsøgende. Danskerne kom også til mindre chancer, men manglede den sidste finish.

Efter et halv times spil blev det danske forsvar fanget i ubalance, og Liverpool fik en farlig omstillingsmulighed, med det danske forsvar kom tilbage og fik afværget.

Mod slutningen af første halvleg kom Liverpool mere ind i kampen og fik også et mindre spilovertag. Dog uden at score.

I pausen foretog landstræner Jess Thorup hele syv udskiftninger. Ud gik Radza, Beck Mouritsen, Marcondes, Oggesen, Thomasen og Mikkel Jensen. Ind kom i stedet Hagelskjær, Crone, Dehn, Greve, Thomsen, Desler og Ahlmann.

Et kvarter senere fortog Jess Thorup yderligere fire udskiftninger, som gav plads til Jørgensen, Hansen, Boateng og Junker. Dermed var hele startelleveren skiftet ud.

Anden halvleg fortsatte, hvor første sluttede. Kampen var stadig meget lige og intens med mange dueller, hvor fysikken blev brugt på begge sider.

Efter 78 minutter kom den største danske chance. Et frispark, næsten nede fra hjørneflaget, blev sendt ind i feltet, men clearet i første omgang. Den bliver dog sendt tilbage i feltet, hvor Emil Peter Jørgensen får hovedet på, men bolden bliver reddet af målmanden.

Efter 83 minutter får Liverpool en stor chance efter en omstilling. Bolden bliver sendt i dybden, og en Liverpool-spiller kommer forbi Hagelskjær i målet og har næsten frit løb, men bolden blev reddet på stregen af Emil Peter Jørgensen.

Alt i alt en fin kamp for U20-landsholdet, som var samlet for første gang. Jess Thorup fik set spillerne an foran et fint fyldt Høje Bøge Stadion og holdet blev matchet godt mod Liverpools U21-mandskab.

Næste stik for U20-landsholdet er den 2. september mod De Forenede Arabiske Emirater i Slovakiet.