Årsmøde-weekend i Odense

Det danske fodboldforbund holder sit årlige repræsentantskabsmøde i Odense denne weekend. Se programmet og læs DBU’s skriftlige Årsberetning 2013 her.


Foto: fodboldbilleder.dk


DBU’s øverst besluttende forsamling, repræsentantskabet, samles i Odense fredag og lørdag.

Weekenden indledes traditionen tro med møder i DBU’s Forretningsudvalg og Bestyrelse henholdsvis fredag formiddag og eftermiddag.

Almindeligvis indledes repræsentantskabets weekend med en tema-aften fredag. Dette dialog- og debatmøde bliver i år erstattet af et socialt arrangement iform af en afskedsreception for DBU’s generalsekretær, Jim Stjerne Hansen, som fratrådte sin stilling med udgangen af 2013 efter 25 år i spidsen for detdanske fodboldforbund, og bestyrelsesformand Allan Hansen, som træder tilbage efter 12 år på selve repræsentantskabsmødet lørdag.

Selve repræsentantskabsmødet starter lørdag klokken 09.30 med en kort fokus på DBU’s 125 års jubilæum.

Derefter byder formanden velkommen og sikrer valg af dirigent og andre formelle handlinger, inden forsamlingen mindes årets afdøde personer med relationtil dansk fodbold.

Derefter uddeles der 10- og 25-års nåle til de pågældende medlemmer af Repræsentantskabet efterfulgt af Leo Danins Rejselegat og Erik HansensUngdomsleder-legat og kåringen af Årets Fodboldleder. Derefter introduceres nyligt afdøde, tidligere landstræner Richard Møller Nielsen i Fodboldens Hallof Fame.

Selve den dagsordenbaserede del af mødet indledes med formand Allan Hansens mundtlige beretning efterfulgt af eventuelle spørgsmål og debat.

Efter en kaffepause fremlægger kasserer Christian Kofoed årsregnskabet, inden der tages hul på de fremsendte 10 forslag, hvorefter der er formandsvalg mednæstformand Jesper Møller som eneste kandidat efterfulgt af valg til DBU’s Disciplinærudvalg, Appeludvalg og Licensudvalg.


DBU’s skriftlige Årsberetning 2014:

Du kan downloade DBU’s Årsberetning 2014 her.

Årsberetningen er af besparelsesmæssige årsager udelukkende tilgængelig i elektronisk format i år.


DBU’s repræsentantskabsmøde 2014:

Læs meget mere om DBU’s repræsentantskabsmøde her.

Log ind