Allan Hansen: Uvurderlig betydning

DBU's formand Allan Hansen kommenterer Richard Møller Nielsens dødsfald fra Schweiz.

DBU's formand Allan Hansen modtog beskeden om tidligere landstræner Richard Møller Nielsens død under et møde i det europæiske fodboldforbund, UEFA, torsdag middag. 

"Det er med stor sorg, men desværre ikke uventet, at jeg fik beskeden om Richard Møller Nielsens død. Jeg nåede ikke at være i DBU's bestyrelse i hans tid som landstræner, men jeg har været så heldig at møde ham mange gange siden, dels på grund af vores fælles oprindelse og bopæl på Fyn, dels fordi vi i DBU har holdt kontakten med ham siden", udtaler Allan Hansen på vej til lufthavnen i Geneve, og fortsætter:
 
"På det personlige plan er det min oplevelse, at man skal lede længe efter et så godt og hyggeligt menneske som Richard. Og som formand for DBU kan jeg bare konstatere, at Richards betydning for dansk fodbold er uvurderlig, og at vi kan tilskrive ham Europamesterskabet som det største resultat i dansk idræt nogensinde."
 
Richard Møller Nielsen var landstræner i perioden 1990-1996, Allan Hansen blev valgt ind i DBU's bestyrelse i 1997 og blev DBU's formand i 2002.


Læs mere her:

Richard Møller Nielsen død

Log ind