Danny Olsen med mod England

Landstræner Morten Olsen har den tidligere ligalandsholdsspiller Danny Olsen blandt 11 superligaspillere i truppen på 22 spillere til landskampen mod England på Wembley onsdag I næste uge.


Danny Olsen efter han har scoret til 1-0 mod Thailand med Ligalandsholdet i 2009. Foto: fodboldbilleder.dk


Landstræner Morten Olsen har tirsdag eftermiddag sat navne på de 22 spillere, han tager med i truppen til landskampen mod England på Wembley Stadium onsdagden 5. marts.

De tre målmandspladser går til Stephan Andersen, som i vinterpausen skiftede en sportslig ustabil situation i Real Betis ud med Go Ahead Eagles i Holland,Kasper Schmeichel, Leicester City, samt Jonas Lösll, FC Midtjylland.

Forsvaret vil blive valgt blandt Peter Ankersen, Esbjerg fB, Jesper Juelsgård, FC Midtjylland, Lars Jacobsen og Thomas Delaney, FC København, Daniel Agger,Liverpool FC, Simon Kjær, LOSC Lille og Andreas Bjelland, FC Twente.

Til midtbanen kommer der en helt ny spiller ind i A-landsholdssammenhæng i skikkelse af Danny Olsen, AGF. Den tidligere AB- og FC Nordsjælland-spiller ernetop er skiftet fra FC Midtjylland efter seks en halv sæson hos Ulvene.

Danny Olsen optrådte i perioden fra april 2004 til oktober 2006 alt 12 gange for U19-, U20- og U21-landsholdene. Det var imidlertid først efter skiftet tilFC Midtjylland, at han gjorde opmærksom på sig selv i forhold til Ligalandsholdet, hvor han var med på træningsturen til Phuket i Thailand i 2009.

”Vi har kendt Dannys potentiale, siden vi arbejdede sammen med ham under træningsturen til Phuket for fem år siden, men det er specielt hans seneste halveår hos FC Midtjylland, der har gjort ham aktuel til A-landsholdet. Han har udviklet sig meget som spiller, har været en nøglespiller gennem heleefterårssæsonen for FC Midtjylland og dermed en stor del af holdets succes, og han er klar til at tage yderligere et skridt i sin karriere,” udtalerlandstræner Morten Olsen.

Han kommer til at kæmpe om pladserne med etablerede navne som William Kvist, Fulham FC, Niki Zimling, 1. FSV Mainz 05, Casper Sloth, AGF, MichaelKrohn-Dehli, RC Celta de Vigo, Thomas Kahlenberg, Brøndby IF, Kasper Kusk, AaB, Christian Eriksen, Tottenham Hotspur og Emil Larsen, OB, mens de decideredeangrebspladser går til Nicklas Bendtner, Arsenal FC, Martin Braithwaite, SC Toulouse, og Morten “Duncan” Rasmussen, FC Midtjylland.

Størstedelen af landsholdstruppen rejser til London fra Københavns Lufthavn mandag middag, hvorefter truppen gennemfører en træning på Wembley Stadiummandag aften klokken 18.30.

Holdet har endnu en træning tirsdag formiddag inden kampen onsdag aften den 5. marts klokken 20.00.

Kampen transmitteres direkte på TV2.


Landsholdstruppen til England-Danmark:

Spiller Klub
Jonas Lössl FC Midtjylland
Kasper Schmeichel Leicester City FC
Stephan Andersen Go Ahead Eagles
Andreas Bjelland Twente
Daniel Agger Liverpool FC
Jesper L. Juelsgård FC Midtjylland
Lars Jacobsen FC København
Peter Ankersen Esbjerg fB
Simon Kjær OSC Lille
Casper Sloth AGF
Christian Eriksen Tottenham Hotspur FC
Danny Olsen AGF
Kasper Kusk AaB
Niki Zimling FSV Mainz 05
Thomas Delaney FC København
Thomas Kahlenberg Brøndby IF
William Kvist Jørgensen Fulham FC
Emil Larsen OB
Martin C. Braithwaite Toulouse FC
Michael Krohn-Dehli Celta de Vigo
Morten ''Duncan'' Rasmussen FC Midtjylland
Nicklas Bendtner Arsenal FC

Landsholdstruppen som udtaget den 25. februar. Eventuelle ændringer vil fremgå her

Log ind