DBU Pokalen - hvor drømme bliver til virkelighed

Én drøm – én chance – én vinder – det er det, DBU Pokalen handler om. De indledende runder påbegyndes i april, og det er nu, I skal tilmelde jeres hold.

Sidste år deltog mere end 650 seriehold i DBU Pokalen. For nogle blev det en kort fornøjelse med bare en kamp, mens det for andre blev en længere rejse med store pokaloplevelser.

I det vestjyske krydsede Esbjerg IF92 klinger med de lokale superligadrenge fra Esbjerg f.B., Martin Jørgensen og de øvrige AGF-spillere tryllebandt det sydfynske publikum og gav spillerne fra serie 1-holdet Stjernen en kæmpe oplevelse, og sådanne eksempler kan der hvert år findes mange af i DBU Pokalen.

Nu er det atter blevet tid til, at din klub skal ud og jagte pokaldrømmen, for forårets komme er lig med opstart af en ny sæson i DBU Pokalen.

I lighed med sidste år vil der, for at sætte fokus på, at DBU Pokalen er en turnering for både bredden og eliten, være en række aktiviteter, der understøtter dette. Der vil til hver kamp blive kåret pokalfightere, der vil være konkurrencer på Facebook, og der vil blive udsendt videojournalister til en række kampe i de indledende runder.

Men vi vil også gerne høre dine idéer, så hvis du har gode, sjove, skæve eller skøre idéer til tiltag, der kan understøtte DBU Pokalen, og gøre det til en endnu federe turnering for breddefodbolden, så smid os dit forslag på DBU Pokalens facebook-side. Vi honorer de bedste idéer med billetter til finalen den 15. maj 2014. Adressen er facebook.com/dbupokalen

Fælles lodtrækning til 1. runde
Ligesom sidste år vil der i år være fælles lodtrækning til 1. runde i alle DBU’s lokalunioner. Det sker den 12. marts, og her vil Ekstra Bladet være på banen med livestreaming på eb.dk fra kl. 12.00.
I år vil repræsentanter fra DBU Sjælland være til stede under livelodtrækningen, og komme med små pokal- og klubanekdoter i takt med at lodtrækningen finder sted.

Så skal dit hold være med i bowlen, når der trækkes lod, så er det nu, I skal tilmelde jer.

Tilmelding sker i de respektive lokalunioner, og fristerne er som følger:

  • DBU Jylland: 10. marts
  • DBU Fyn: Tilmelding er foretaget
  • DBU Sjælland: 3. marts
  • DBU Lolland Falster: 23. februar
  • DBU Bornholm: 15. februar
  • DBU København: Tilmelding er foretaget.

Og husk – én drøm – én chance – én vinder. Så tilmeld jeres hold. Hvem ved – måske er det jeres drøm, der bliver til virkelighed.

Log ind