DM-guld til IF Skjold Sæbys U19 og U17 drenge

U19 drengene fra IF Skjold Sæby har netop kunne strække armene i vejret og modtage tilskuernes hyldest som danske mestre i Futsal ved dagens finalestævne i Gigantium. Dette blev afslutningen på en lang, men god futsal-dag i Aalborg, hvor både U17 Drenge og U19 Drenge dystede om titlen som Danmarks bedste futsal-hold og hvor IF Skjold Sæby tog guldet i begge aldersrækker.
Dagen startede med den første semifinale i U17 mellem Frederikssund IK og lokalholdet fra IF Skjold Sæby, der havde tiltrukket en del tilskuere frahjemegnen. IF Skjold Sæby takkede for opbakningen ved at spille sig i finalen med en 5-2 sejr.

Dagens anden kamp var den første semifinale i U19, hvor IF Skjold Sæby ligeledes deltog og fulgte trop med deres U17 klubkammerater ved at slå JægersborgBK med 4-2 i straffesparkskonkurrence. Hverken den ordinære spilletid, eller den forlængede spilletid afkastede nogle scoringer.

Den sidste semifinale i U17 var mellem Nr. Aaby IK og FC Øresund, der også gik i forlænget spilletid efter 3-3 i den ordinære spilletid. Der blev ikkescoret i den forlængede, hvorefter FC Øresund vandt sammenlagt med 7-5.

I den sidste semifinale i U19 vandt Lundergård IU over BSF ved at score til 4-3 med 35 sekunder igen. Scoring faldt fra 10 metermærket, da BSF havde begåetseks akkumulerede frispark i løbet af 2. halvleg.

I slaget om bronzemedaljerne for U17 viste Frederikssund IK sig som det stærkeste hold og kunne med en sejr på 11-2 over Nr. Aaby, indfinde sig påpræmiepodiets nederste trin og modtage bronzemedaljerne.

I den anden bronzekamp udspillede der sig en ren gysser for U19 holdene Jægersborg BK og BSF, hvor Jægersborg scorede til 3-2 med bare 17 sekunder igen afkampen, hvilket holdt kampen ud.

I finalen i U17 stod FC Øresund på den ene banehalvdel, hvor modstanderen var IF Skjold Sæby, som viste sig at være for stor en mundfuld for sjællænderne,der trods en god slutspurgt ikke kunne gøre meget ved sejren til jyderne på 5-2. Med sejren kunne IF Skjold Sæbys spillere falde hinanden om halsen ogbegynde turen til præmiepodiets øverste niveau. Her modtog de DBU’s guldmedaljer, DBU’s vandrepokal samt en pokal til evig eje og placering i pokalskabet,som det synlige bevis på titlen.

Udvælgelsen af stævnets bedste spiller var lagt i hænderne på DBU’s Futsalgruppe, og her tilfaldt hæder og pokal Rasmus Pedersen fra IF Skjold Sæby.

I den sidste af dagens kampe mødtes IF Skjold Sæby og Lundergård IU i et velspillet nordjysk derby, hvor IF Skjold Sæby endnu engang viste klassen og vandt5-1 foran et veloplagt publikum. Med guldet om halsen kunne de fejre finalesejren med størstedelen af tilskuerne og deres U17 klubkammerater.

U17 og U19 spillerne gav i det hele taget publikum fornem underholdning denne lørdag i Gigantium, hvor ikke mindst finalernes høje tekniske niveau ogfantastiske intensitet fik vist, hvorfor Futsal for alvor vinder frem i Danmark, og har fået tag i fodboldelskere både på og uden for banen.

Valget faldt endnu engang på en IF Skjold Sæby spiller, som stævnets bedste spiller og yderst velfortjent modtog målmand Frederik Reimer denne hæder, vedkun at lade et mål passere i ordinært spil.

Finalestævnet havde ligeledes et imponerende gennemsnit på hele 7,9 mål pr. kamp.

 

Finalekampene i U17 Drenge havde følgende resultater:

Semifinaler:

Frederikssund IK – IF Skjold Sæby 2-5 (0-3)
Nr. Aaby IK – FC Øresund 3-3 (1-1) (3-3 efter forlænget spilletid og 5-7 efter straffesparkskonkurrence)


Kampen om bronzemedaljer:

Frederikssund IK - Nr. Aaby IK 11-2 (4-2)


Finalen:

FC Øresund - IF Skjold Sæby 2-5 (1-1)

IF Skjold Sæbys U17 hold bestod af: Frederik Thingbak, Martin Mølholt, Emil Stevn, Jeppe Hørbye, Christoffer Nødgaard, Rasmus Pedersen, Mads Ring, Anders Høst, Ceu Hup Thawng og Morten Honore.


Finalekampene i U19 Drenge havde følgende resultater:

Semifinaler:

Jægersborg BK – IF Skjold Sæby 0-0 (0-0) (0-0 efter forlænget spilletid og 2-4 efter straffesparkskonkurrence)
Lundergård IU – BSF 4-3 (2-1)


Kampen om bronzemedaljer:

Jægersborg BK - BSF 3-2 (1-2)


Finalen:

Lundergård IU - IF Skjold Sæby 1-5 (0-3)

IF Skjold Sæbys U19 hold bestod af: Frederik Reimer, Anton Olsen, Morten Bøg Pedersen, Christoffer Larsen, Jacob Nyeboe, Thomas Pallesen, Kasper Mortensen, Nichlas Rugholm, Jesper Bang Hansen og Jacob Thomsen.

Log ind