Hjælp landsholdet på DBU’s Skattejagt

Landsholdet har brug for hjælp! Nogen har taget landsholdets bold - hjælp med at finde bolden på DBU’s Skattejagt. Billetsalget starter tirsdag den 25. februar.

Landsholdets bold er væk!


Hvis ikke den bliver fundet, skal Christian Eriksen, Viktor Fischer, Kasper Schmeichel og de andre landsholdsspillere spille landkamp med grapefrugter.

Derfor søger DBU nu piger og drenge mellem fem og syv år (født i årgang 2007-2009) til at deltage i jagten på Danmarks mest eftersøgte bold.

DBU’s Skattejagt fordeler sig over to dage med leg, sjov, ballade og store fodboldoplevelser. Skattejægerne skal om lørdagen gennemgå en række fodboldopgaver og samle ledetråde, så alle er klar til den store skattejagt på landsholdets bold om søndagen. 

Skattejægerne vil få en Adidas Skattejagt T-shirt, et diplom, en drikkedunk og deres helt egen landsholdsbold som tak for indsatsen og hjælpen til landsholdet.

Skattejagten finder sted i 163 værtsklubber landet over enten i weekenden den 3.-4. maj eller den 24.-25. maj 2014. Begge dage fra klokken 09.30 til 15.00. Se værtsklubberne her. 

Overrækkelse af bolden til landsholdet
Hvis deltagerne finder landsholdets bold, kan de efterfølgende tilmelde sig konkurrencen om at blive ”super-skattejægere”. Super-skattejægerne inviteres til en landskamp på hjemmebane for i fællesskab at overrække landsholdets bold til landsholdsspillerne og kampens dommer.

DBU’s Skattejagt er en videreudvikling af og erstatning for DBU’s Mikrofodboldskole, som blev introduceret i 2000.

I lighed med mikrofodboldskolerne er aktiviteten for piger og drenge født i årgang 2007-2009, og ligesom på forgængeren kræver deltagelsen medvirken af en mor, far eller en anden person over 16 år. I modsætning til mikrofodboldskolerne lægger den nye aktivitet op til større aktiv deltagelse fra forældrene.

Billetter til DBU’s Skattejagt købes via DBU’s eget billetsystem. Billetten koster 520 kroner, og billetsalget starter tirsdag den 25. februar klokken 10.00. Klik her for at købe billet online eller ring på telefon 43 26 54 00 mandag til fredag klokken 9-16. 

Læs mere om DBU’s Skattejagt

Følg DBU’s Skattejagt på facebook.com/DBUFodboldskole

Log ind