Kampklar er kampklar!

Første del af DBU’s omfattende IT-boost til breddefodbolden lanceres, og holdværktøjet KampKlar er nu klar til brug.

Nu bliver det lettere for trænere at kommunikere med spillere og forældre, at arrangere kørsel til weekendens kamp – og sågar at uddele ansvar for tøjvask og kagebagning!

Svaret er KampKlar: DBU’s nye, gratis og brugervenlige online holdværktøj, der gør det lettere for trænere, spillere og forældre at kommunikere, ligesom tilmelding til kamp og træning samt opgavefordeling er kerneområder i det nye værktøj.

KampKlar kan anvendes fra DBU’s Fodbold App samt fra ’Mit DBU’ på DBU’s og lokalunionernes hjemmesider. Værktøjet trækker på dynamiske spiller- og turneringsdata fra DBU’s centrale systemer, hvortil alle danske klubber har registreret sine aktive spillere elektronisk. Det vil især frigøre tid for træneren, fordi alle relevante data automatisk oprettes og vedligeholdes:   

”KampKlar er et lysende eksempel på, hvordan vi med moderne teknologi kan gøre det både sjovere og lettere at være fodboldtræner i Danmark. Data opdateres helt automatisk, og fordi KampKlar kan tilgås via Fodbold App’en, kan mange praktiske holdopgaver nu ordnes,” siger IT chef i DBU, Heidi Lüthje.

For at gøre det lettere for klubber selv at præsentere alle trænere og andre interesserede for de nye værktøjer, er der udarbejdet en gratis materialepakke, der gennemgår alle væsentlige elementer. Materialepakken finder og downloader du her.


Fri SMS og god energi

Hurtig, let og fleksibel kommunikation er én af kerneydelserne i KampKlar, der giver trænere mulighed for at kommunikere til spillere og forældre via både mail og SMS.

DBU har indgået aftale med 4T Mobile Payments, og det betyder, at SMS-delen i KampKlar er gratis at benytte for trænere i hele 2014.

Samtidig har DBU indgået aftale med energiselskabet OK omkring den populære Fodbold App, der blev lanceret i maj 2012 og allerede er blevet downloadet af 165.000 brugere. Aftalen med OK sikrer Fodbold App’ens videre udvikling og prisniveau, således at basisfunktioner fortsat vil være gratis, mens abonnementspriserne holdes på et minimum.

OK’s vision er at støtte lokalsporten, hvilket passer perfekt med DBU’s nye IT-værktøj til breddefodbolden.

”Vi ser frem til samarbejdet omkring Fodbold App’en og KampKlar, og vi glæder os over at kunne medvirke til at gøre en forskel i hverdagen for de mange trænere og frivillige i dansk fodbold,” siger Ole Kjeldgaard, marketingchef i energiselskabet OK.


Holdkort, livescore og spillercertifikater

I holdværktøjet KampKlar ligger også de nye elektroniske holdkort, der erstatter de traditionelle holdkort i papirformat fra sæsonstarten 2014. De elektroniske holdkort kan bruges i både KampKlar, Fodbold App’en og i KlubOffice.

Udover KampKlar er der flere digitale værktøjer på vej til breddefodbolden.

I Fodbold App’en bliver livescore i alle bredderækker fra sæsonstarten 2014 en mulighed. Med livescore kan der opdateres fra kampe (fx mål, udskiftninger og kort), ligesom der kan kommenteres og uploades billeder. I børnerækker uden resultatformidling vil livescoredelen være deaktiveret, mens det stadig er muligt at kommentere og uploade billeder.

Livescoredelen kommer dog først i den næste opdatering af Fodbold App’en senere på foråret, og er således ikke med i 2.0-versionen.

I 2014 bliver elektroniske spillercertifikater ligeledes en realitet, hvilket fremover vil gøre klubskifter lettere. De elektroniske spillercertifikater vil virke fra KlubOffice, hvorfra de kan overføres fra klub til klub.

 KampKlar
  • Et gratis online værktøj, som hjælper trænere og ledere med at administrere opgaver og styre kommunikationen på et hold.
  • Turnerings- og spillerdata opdateres automatisk.
  • Kampklar er integreret i Fodbold App’ens nyeste 2.0-version og også tilgængelig via ’Mit DBU’ på DBU.dk og lokalunionernes hjemmesider.

Præsenter selv KampKlar og de andre digitale værktøjer for trænere i din klub ved hjælp af vores materialepakke.

 

Læs mere
Materialepakke til klubgennemgang af nye digitale værktøjer
IT-værktøjer på vej
Vil du vide mere om KampKlar?
Download Fodbold App’en
KampKlar på Facebook

Log ind