Tidligere ligalandsholdsspiller med mod England

Landstræner Morten Olsen har en tidligere ligalandsholdsspiller med som mulig debutant i truppen til landskampen mod England onsdag den 5. marts på Wembley Stadium i London. Se pressemøde live her fra klokken 14.00 og truppen fra klokken 14.30.


Landstræner Morten Olsen udtager tirsdag eftermiddag truppen til landskampen mod England på Wembley Stadium onsdag den 5. marts.

Dette års udgave af Ligalandsholdet blev som bekendt skåret væk, da DBU’s bestyrelse svingede sparekniven for nogle måneder siden.

Men det uofficielle landsholds betydning for integreringen af nye spillere på A-landsholdet fornægter sig ikke. Også selv om landstræner Morten Olsen skalnogle år tilbage i ligalandsholdstrupperne for at hente en mulig debutant ind i den aktuelle A-landsholdstrup.

Den pågældende spiller, som også er noteret for en række ungdomslandskampe tilbage i midten af nullerne, er én af 11 spillere fra Superligaen, som bliverudtaget til årets første landsholdstrup.

A-landsholdstruppen indeholder i øvrigt 12 spillere, som alle tidligere er kåret som DBU’s Landsholdstalenter for enten U17-, U19- eller U21-årgangene.

Vi sender eftermiddagens pressemøde live fra Fodboldens Hus her på siden fra klokken 14.00 med kåringen af DBU’s Landsholdstalenter 2013, U21-landsholdets trup tilEM-kvalifikationskampen mod Estland på Farum Park næste onsdag og A-landsholdstruppen til kampen mod England senere samme aften.

Log ind