Chat: Se Schmeichels svar her

Mandag eftermiddag chattede Kasper Schmeichel med fans på landsholdets Facebook-side. Se et udpluk af spørgsmål og svar her.



Kasper Schmeichel havde mandag eftermiddag afsat en halv time til at besvare spørgsmål på landsholdets Facebook-side, da han i sidste uge blev ambassadør for Landsholdets Fanklub. Den halve time blev dog udvidet til fem kvarter, da op mod 500 stillede spørgsmål til landsholdskeeperen. Tråden med spørgsmål og svar på Facebook er i skrivende stund blevet set af 85.000 på Facebook. 

Her får du et udpluk af, hvad Kasper Schmeichel svarede på:
 
Andreas Hannibal: Hej Kasper! Det fremgik tydeligt, at du kommunikerer meget med forsvaret under landskampene. Hvad gør man for at skabe den bedst mulige kommunikation mellem kæderne? Er der chance for, at det kan blive for ligegyldigt, hvad man råber?

Kasper Schmeichel:
Det handler om at hjælpe hinanden så meget som muligt undervejs og give hinanden så mange relevante informationer som muligt.

Christopher Boilesen:
Hej Kasper, har du haft perioder, hvor du har været "træt" af at spille fodbold, eller er du altid 100 % motiveret til hver eneste træning og kamp?

Kasper Schmeichel: Fodbold er fyldt med op- og nedture, men min motivation er aldrig svækket.

Magnus Juul Grønbæk: Hvordan føles det at spille i Premier League? Hvem er din bedste ven i Leicester City? Hvordan var din første kamp i Premier League?

Kasper Schmeichel: Det føles fantastisk - det er fedt at opnå det, jeg har drømt om. Jeg har det godt med alle spillerne i Leicester. Første kamp i Premier League var, da jeg spillede i City, og vi vandt 2-0 over West Ham.

Emil Drogba Stanic:
Hvem er dit målmandsidol, som er målmand den dag i dag?

Kasper Schmeichel: Manuel Neuer og Iker Casillas.

Benjamin Graulund Attermann: Hvem er I mest efter på holdet af spillerne?

Kasper Schmeichel:Det er nok Bjelland og Ankersen :-)

Claus Jensen: Hvem er den bedste medspiller, som du har spillet med, og hvorfor? Hvem er den bedste modstander, som du har spillet imod, og hvorfor?

Kasper Schmeichel: Bedste medspiller er Elano, som jeg spillede med i Manchester City, men ud over ham har der været mange andre. Den bedste modstander må være Real Madrid som hold og Cristiano Ronaldo som spiller.

Jacob Patrick Poulsen: Er der et specifikt øjeblik i din karriere, som du ser som det største indtil nu? 

Kasper Schmeichel: Der er ikke ét øjeblik, men flere øjeblikke. At få debut i Premier League, debut på landsholdet og at vinde mesterskabet med Leicester.

Oliver Pihl: Har du nogensinde overvejet en anden sport? Som volleyball?

Kasper Schmeichel: Nej det har jeg ikke. Men i fritiden kan jeg godt lide at spille tennis.

Kim Larsen: Hvem er det største practical joker på landsholdet?

Kasper Schmeichel: Det må være Lars Jacobsen.

Emilie Zielke: Hej Kasper! Hvilken egenskab finder du den vigtigste hos en målmand?

Kasper Schmeichel: Mental styrke.

Mikkel Møller: Hvor meget tid har du til familie og venner og sådan noget?

Kasper Schmeichel: En del af fodbold er desværre at være meget væk fra familien, men sådan er vilkårene, og jeg føler mig utrolig privilegeret over at have det job, jeg har og at kunne leve af at spille fodbold.

Læs hele chatten på Facebook

Log ind