MENU

DR og TV2 sender EM 2016

DBU glæder sig over, at tv-rettighederne til EM i Frankrig 2016 allerede nu er faldet på plads.

Lykkedes det Agger & co at kvalificere sig til EM i Frankrig 2016, så kan de danske drenge som i 2012 følges på både DR og TV2, der netop har købt rettighederne til EM-slutrunden. Foto: www.fodboldbilleder.dk.DR og TV 2 har netop indgået en aftale med det europæiske fodboldforbund, UEFA.  En aftale, der betyder, at de to stationer – ligesom ved EM i fodbold i 2012 – deles om rettighederne til EM-slutrunden i sommeren 2016. Rettighederne omfatter både tv, radio, mobil, internet og on demand-streaming.

 At tv-rettighederne til EM allerede er på plads vækker glæde hos DBU:

”Vi håber, at Danmark er blandt de 24 nationer til EM i 2016 og som til enhver slutrunde er det vigtigt med stor opbakning både på stadions og foran tv-skærmen. Derfor glæder det os, at der allerede nu ligger en aftale om at vise EM-kampene,” siger Jakob Høyer, kommunikationschef i DBU.

Hvor der for to år siden i Polen og Ukraine var 16 deltagende hold og 32 kampe, er der i 2016 i Frankrig 24 hold og 51 kampe fordelt på seks grupper af fire hold samt ottendedels-, kvart-, semi- og finalekampe.

Alle kampene bliver vist på enten DR eller TV 2.

Kanal 5 har rettighederne til landsholdets kampe – både kvalifikations- og venskabskampe - frem til EM i 2016.

Se det danske landsholdsprogram her

Log ind