MENU

Klubber udvikler hjemmesidesystem

Det populære hjemmesidesystem til danske fodboldklubber, Klub-CMS, har fået nyt layout og ny brugervenlighed.

Klub-CMS er et brugervenligt og dynamisk hjemmesidesystem, som er skræddersyet til fodboldklubber. Det er nu blevet relanceret og den bagvedliggende platform er udskiftet med et nyt dansk udviklet standardprodukt.

Vigtigt redskab til rekruttering

Klubbens hjemmeside er ofte klubbens ansigt udadtil, hvor det er muligt at kommunikere direkte til spillere og frivillige samt rekruttere nye spillere til klubben.

”Vores klub ligger i smørhullet af en masse større klubber, så hjemmesiden er et vigtigt redskab for os i forhold til at gøre klubben mere udadvendt og tiltrække potentielle nye spillere. Derudover bruger vi i høj grad hjemmesiden til at integrere holdene på tværs og skabe sammenhold og sammenhæng,” forklarer Niels Bøje Falk fra Kvistgård IF.

Det nye Klub-CMS er responsivt, hvilket betyder at hjemmesiden automatisk tilpasser sig den enhed, som den besøgende benytter. Det giver derfor en god oplevelse for brugeren uanset om man besøger siden fra en mobil, tablet eller computer.

Minimalt opdateringsbehov

To vigtige dele for en god hjemmeside er overskuelige informationer og et aktivitetsniveau, så der er noget nyt for brugeren, når vedkommende besøger hjemmesiden.

Med det nye Klub-CMS opdateres klubbens aktivitetsoversigt, kampresultater og spillerregistrering helt automatisk på klubbens hjemmeside uden at administratoren behøves at gøre noget.

Stillinger og resultater var også en del af det gamle Klub-CMS, men har i den nye version fået et nyt og lækkert grafisk udtryk. Desuden er systemet mere fleksibelt, så man kan vælge at vise udvalgte holds stillinger og resultater på eksempelvis forsiden.

Udviklet i samarbejde med de danske klubber

Siden 2007 har DBU tilbudt danske klubber et skræddersyet CMS til at lave klubbens hjemmeside - et tilbud over 300 klubber allerede har taget imod.

”Det er vi meget stolte over og samtidig har det givet os værdifuld viden om klubbernes hjemmesidebehov, som vi har brugt i arbejdet med at udvikle det nye Klub-CMS. Derudover har 20 udvalgte klubber ageret testklubber i forløbet og kommet med værdifuld feedback så vi får det bedst mulige Klub-CMS,” fortæller Brian Reimer, DBU IT.

For mindre end 300 kr. om måneden kan din fodboldklub få en brugervenlig og dynamisk hjemmeside med integration til mange af DBU’s øvrige systemer, som derved sikre et minimum af vedligehold.

Om Klub-CMS:

  •         Helt nyt online system til klubbens hjemmeside.
  •         Opdaterede resultater / stillinger / live-score på alle klubbens hold.
  •         Tilpasser sig automatisk til computer / tablet og mobil.
  •         Brugervenlighed i højsædet.
  •         Stærk integration til data hos DBU.
  •         Udviklet i samarbejde med klubberne.
  •         Baseret på dansk udviklet standardsystem.

Læs mere om det nye Klub-CMS.

Se tre meget forskellige eksempler på klubber, som anvender det nye Klub-CMS:

Blovstrød IF Fodboldafdeling

Lundtofte Boldklub

CPH Youth FC

Log ind