MENU

Stem på fodbold

Skal det være et fodboldinitiativ, som løber med Danskernes Idrætspris 2014? Det kan du nu være med til at bestemme. Afstemningen er åben til fredag den 14. november kl. 9.00.

Der er flere gode fodboldinitiativer, som er med i opløbet til Danskernes Idrætspris 2014. Du kan blandt andet støtte fodbolden ved at sætte din stemme på én af de Multibaner, som er støttet af Nordea-fonden og DBU’s Multibanepulje.

Lokale idrætsforeninger løfter i fællesskab

Næsten 40 procent af den støtte, som Tørring IF har modtaget til Elementfabrikken, der er et udendørs forsamlingshus, kommer fra lokale foreninger.

”De lokale idrætsforeninger har været super gode til at støtte op om projektet ved blandt andet at arrangere halbal, walkaton og lobbemarked til støtte for projektet,” roser Bjarne Johansen, som er initiativtager til projektet.

Banen har i alt kostet 1,9 millioner, hvoraf Nordea-fonden og DBU’s Multibanepulje har støttet med 350.000 kroner.

Vigtigt for lokalsamfundet

Anlæggelsen af området og multibanen, som dagligt benyttes af både den lokale fodboldklub og naboskolens elever til at spille fodbold, er en del af en strategi om at fastholde livet i den lille by.

”Vi bor i et lille samfund, hvor det er vigtigt med ambitioner, initiativ og synlighed for at tiltrække børnefamilier til området,” fortæller Bjarne Johansen.

Stem på Elementfabrikken eller et af de andre fodbold- eller idrætsinitiativer på DIF’s hjemmeside inden fredag den 14. kl. 09.00.

Stem på fodbold

Der er flere gode fodboldinitiativer, som er nomineret til prisen:  

Midt/Vest: Viborg Kunstgræsbane og Multibane med plads til alle.

Sjælland: Nye ”Sporter” i Idestrup.

Trekanten: Elementfabrikken – det udendørs forsamlingshus.

Østjylland: Sports- og fritidspark Arendal i Silkeborg.

Ansøg om støtte til en multibane i dit lokalområde.

Læs mere om Nordea-fonden og DBU’s Multibanepulje.

Fakta: Danskernes Idrætspris
Danskernes Idrætspris er en pris, der går til et initiativ, der i særlig høj grad har gavnet den lokale foreningsidræt. Alle danskere kan nominere initiativer. Vinderen modtager Danskernes Idrætspris ved DR´s show, SPORT 2014, lørdag den 10. januar 2015 i Boxen i Herning.Log ind