U21: 1-0 over Italiens EM-hold

U21-landsholdet vandt 1-0 i aftenens kamp mod EM-deltagerne fra Italien på mål af Nicolai Brock-Madsen i kampens sidste minutter.

Landstræner Jess Thorup havde til dagens kamp rystet posen gevaldigt i forhold til kampen mod Tjekkiet. Det betød, at der kun var fire gengangere istartopstillingen fra fredagens kamp – nemlig Okore, Vigen, AC og Berggreen.

Kampen var fra start meget lige med chancer til begge hold. Det var dog italienerne, der var farligst på deres forsøg fra distancen – til stor glæde for de6000-7000 tilskuere på det næsten udsolgte XXI Settembre - Franco Salerno stadion.

Midtvejs i første halvleg fik Danmark bedre fat i spillet, og efter knap 40 minutters spil kom danskerne til en god chance. Et dansk kontra med godtkombinationsspil mellem Falk og Toutouh gav en god chance, men desværre uden mål.

I pausen foretog Jess Thorup to udskiftninger. Ud gik Lasse Vigen og Emil Berggreen og i stedet kom Jeppe Andersen, målscorer fra første kamp mod Tjekkiet,og Nicolai Brock-Madsen ind.

Det var italienerne, der kom bedst ud til anden halvleg og pressede kraftigt på med flere gode forsøg til følge. Men Jakob Busk formåede at holde Danmarkinden i kampen med flere gode redninger. Blandt andet fik en italiener en chance alene mod Busk, hvor Busk på flot vis fik pareret.

Hen mod slutningen af kampen kom Danmark mere med i kampen igen. Med otte minutter tilbage bragte Nicolai Brock-Madsen Danmark i front. En god aktion ogaflevering fra indskiftede Christian Nørgaard til Brock-Madsen, som klinisk sparkede bolden ind bag den italienske målmand til 1-0.

Dermed vandt Danmark 1-0 over Italien, som, ligesom Danmark, også deltager ved EM til sommer, dog i den anden gruppe B.