MENU

U21: EM-boblere skal vise sig frem

Udskiftninger i U21-truppen på grund af skader gør, at flere EM-boblere får mulighed for at vise sig frem, når U21-landsholdet møder Tjekkiet og Italien senere på ugen.


Jens Jønsson fra AGF er en af de spillere, som Jess Thorup har efterudtaget til U21-truppen. Foto: fodboldbilleder.dkI sidste uge udtog Jess Thorup U21-landsholdstruppen, som skal møde Tjekkiet og Italien på fredag og mandag. I den oprindelige trup var der ikke de storeændringer i forhold til den seneste trup, som kvalificerede sig til EM på Island i oktober.

Men efter weekendens Superliga-kampe har nogle spillere pådraget sig mindre skader. Derfor har Andreas Cornelius, Danny Amankwaa og Riza Durmisi meldtafbud til landskampene. Dertil kommer, at Jannik Vestergaard i går blev rykket op på A-landsholdet på grund af en skade hos Daniel Agger.

Derfor har U21-landstræner Jess Thorup indkaldt erstatninger for spillerne, hvilket betyder, at Nicolaj Ritter, Jens Jønsson, Emil Berggreen og ChristianNørgaard alle får mulighed for at vise sig frem på U21-holdet, når truppen onsdag morgen rejser til Tjekkiet.

”Desværre er der nogle spillere, som er skadet, men det giver mig en god mulighed for at se nogle af de boblere an, som jeg har fulgt gennem længere tid,men som jeg ikke har haft mulighed for at tage med på holdet på grund af hård konkurrence på alle pladser. Det har jeg nu, og det er selvfølgeligglædeligt, for det gør, at spillerne har mulighed for at vise sig frem, så jeg i sidste ende har en bredere trup at vælge ud fra, når jeg til sommer skaludtage den endelige EM-trup,” siger Jess Thorup.

I weekenden blev Nicolaj Thomsen også indkaldt til A-landsholdet på en af Morten Olsens resterende seks pladser, derfor udtog Jess Thorup allerede lørdagogså Nicolai Brock-Madsen.

Se hele truppen her

Log ind