MENU

Vær med i debatten om pige- og kvindefodbolden

Reminder: Deadline for tilmelding til de to kommende seminarer med fokus på dansk pige- og kvindefodbold i slutningen af november er 24. november. Tilmeld dig nu!

Vintertræning for piger er en del af Vision 2020. Foto: www.fodboldbilleder.dk


Den 29. og 30. november lægger Middelfart og Brøndby rammer til to seminarer med et klart fokus – nemlig mulighederne og udfordringerne for dansk pige og kvindefodbold.

I takt med at masser af piger og kvinder i stor stil melder sig ind opstår der således både nye muligheder og nye udfordringer for de danske fodboldklubber.

Derfor har DBU i samarbejde med lokalunionerne valgt at afholde to yderligere lokale seminarer i november som en afledning af den nationale kvindekonference, der blev afholdt i januar 2014. Her var et tydeligt ønske fra deltagerne, at man også lokalt kunne arbejde mere uddybende med både muligheder og udfordringer – og samtidig skabe en lokal forankring.

Det er projektet ’Vision 2020’, der faciliterer de to seminarer – et projekt, der gennem øgede ressourcer og aktiviteter sætter fokus på dansk pige og kvindefodbold – fra bredde til elite.

Se program her

Datoerne for to lokale seminarer er fastlagt til 29. november i Middelfart på Fyn og den 30. november i Fodboldens Hus i Brøndby. Pris for deltagelse er 350 kr., og tilmeldingsfrist er mandag den 24. november.

Se program og tilmelding på www.dbu.dk/vision2020

Læs også: Dansk kvindefodbold har brug for dig (oktober 2014)

Log ind