U19-landsholdet i stærk pulje

Efter dagens lodtrækning står det klart, at Danmark møder Frankrig, Serbien og Montenegro i jagten på EM-billetten. Ikke den bedste, men heller ikke den værste lodtrækning ifølge landstræner Bent Christensen.



U19-landsholdet kvalificerede sig i sidste måned til den afsluttende eliteround, hvor holdet skal kæmpe om en billet til EM. Kampene i eliteround spilles i Serbien, og nummer 1 fra Danmarks pulje kvalificerer sig til sommerens EM-slutrunde.

”Når man når til den afsluttende eliteround, så er det klart, at man møder hold, der er bedre og bedre. Det er ikke den værste pulje, men heller ikke den bedste. Jeg ser frem til nogle spændende kampe, og jeg mener helt bestemt, at vi har en chance for at kvalificere os,” siger landstræner Bent Christensen.

”Vi har en årgang, der har det rigtig godt sammen, og mange har spillet sammen siden U16-landsholdet. Vi ser flere, der peaker i øjeblikket, og som er inde omkring 1. holdet i deres klubber, og det gør dem bedre og bedre. Et godt eksempel er Mikkel Duelund, som også er blevet udtaget til U21-landsholdet,” lyder det fra Bent Christensen.

Danmark spiller den afsluttende eliteround i Serbien i perioden 24. - 29. marts 2016. 

Efter sommerens slutrunde starter en ny kvalifikation op med en ny årgang. Ved dagens lodtrækning havnede det danske U19-landshold i gruppe med Portugal, Bulgarien og Hviderusland. De kampe spilles i perioden 10. - 15. november 2016 i Bulgarien. 

Log ind