MENU

Dobbelt triumf til Skovbakken

Det blev til dobbelt op på DM-trofæer, da IK Skovbakken søndag vandt DM i futsal for både U17 Piger og kvinderne.3F-holdet kunne fejre sæsonens 2. pokal efter U17-pigerne havde taget den første med hjem til Aarhus.


Søndag den 8. februar 2015 vil nok ikke være en dag de glemmer foreløbigt i Skovbakken. Her lykkedes det nemlig både klubbens U17-piger og kvindehold at snuppe DM-pokalen - en bedrift der hverken er sket i DBU eller i klubbens historie før.

Finalen bød på et intens opgør, der bølgede frem og tilbage, med gode muligheder i begge ender af banen. Det var dog Skovbakkens anfører og Final-4s bedste spiller Laura Østergaard, der kunne tage dagens første DM-pokal med hjem til Århus, da de slog FA København i finalen. Dybbøl IU tog bronze og FC Damsø måtte tage til takke med 4. pladsen.

Dobbelt århusiansk guld

Og mens første DM havde været en intens omgang blev det ikke mindre, da spillerne blev lidt ældre på banen. De forsvarende mestre fra Fortuna Hjørring kunne for tredje gang i træk tage DM-trofæet med hjem til det nordjyske, men Skovbakken ville det altså anderledes.

Men det blev en dramatisk afslutning, der afgjorde finalen. En i futsal sjælden hovedstødsscoring blot to sekunder før haluret rendte ud udløste kæmpe glæde og jubel for de medrejsende tilskuere, trænere og ledere, samt ikke mindst hos spillerne. På den modsatte banehalvdel stod en flok sejrsvante Fortuna Hjørring-spillere med to sekunder tilbage af kampen til at score et udlignende mål. Dette lykkedes ikke, og så Skovbakken kunne fejre den dobbelte triumf.

Bronzekampen var et anliggende mellem FA København og Brøndby IF, og her vidste rutinen sig at være udslagsgivende i scenesat af Cathrine Paaske Rydahl. Dermed hjemtog de forsvarende bronzevindere igen bronzen og henviste vestegnsklubben til 4. pladsen ved dette års Futsal-DM

Fortuna Hjørrings Janne Madsen tog sig af Final-4 statuetten som DM's bedste spiller og satte dermed punktum for to dage med fyld med det bedste futsal i danmark og Arena Assens. Ikke mindre end fire DM-pokaler blev uddelt.

Herrernes DM spilles i Roskilde den 21. og 22. februar.

Se flere billeder fra dagens kampe på www.facebook.com/DBUfutsal

Log ind