MENU

Hold fødderne brand-varme i vinterkulden

Vinterferien er det perfekte tidspunkt til at udvikle og afpudse dine angrebstekniske færdigheder. DBU hjælper dig til hvordan du gør det.

bold_lilleformat

Hvis du vil være én af de bedste med bolden, skal der trænes - også selvom kulden bider lidt i næsen. Foto: Fodboldbilleder.dk


Vinterferien er fuld af fritid og frihed. Hvad med at bruge al den frihed til at sætte krydderi på dine evner i angrebet? Det giver masser af overskud på træningsbanen, når du mødes med holdkammeraterne efter ferien. Måske endda med et par misundelige blikke oveni. 

DBU guider dig til hvordan du kan brage, chippe, loppe og snige bolden ind bag målmanden. Med nye videoer de næste fem dage af vinterferien viser vi dig hvordan du helt enkelt kan øve dig i at blive en bedre 10´er med et knivskarpt måløje. Og score igen og igen. Hver eneste chance. 

DBU´s talenttræner Thomas Slosarich instruerer dig igennem de enkle øvelser i videoerne, som kan laves med få hjælpemidler i baghaven eller på den lokale græsplæne. Og Thomas har en udfordring til dig, der drømmer om at score mål i hver kamp. Rigtig mange mål.

”Du skal lave 100 mål om ugen. Så enkelt er det. Og gerne flere. Hvis du har en drøm om et bestemt mål, skal du øve dig på det. Det gælder også i fodbold. Hvis du gerne vil lave flere mål i kampen, skal du øve dig på træningsbanen – eller på enhver anden græsplet”, opfordrer Thomas Slosarich. 

Vinterferie, påskeferie eller sommerferie – der er ingen undskyldninger for ikke at komme ud på græsset. 

Du kan allerede nu finde første video på landsholdets facebookside - vi lægger en ny video op hver dag resten af uge 7.

Log ind