Kvindelandsholdet møder Sverige

Landstræner Nils Nielsen glæder sig over kvindelandsholdets forberedelsesmuligheder frem mod den kommende EM-kvalifikation, efter at en venskabskamp mod Sverige er faldet endeligt på plads



Senest Danmark mødte Sverige, var  åbningskampen mod netop værterne ved EM i Sverige i 2013. Foto:fodboldbilleder.dk


Det danske kvindelandshold missede chancen for en VM-billet i september og skal derfor nu se frem mod den kommende EM-kvalifikation. Holdet startede det nye år med en træningstur til Tyrkiet, inden Algarve-Cup er på programmet i marts. Nu er der også faldet en venskabskamp mod Sverige på plads, som skal bruges som forberedelse til den kommende EM-kvalifikation.

”Det kan ikke gå hurtigt nok med at komme i gang med det nye år, og vi glæder os til at fortsætte arbejdet med det, man godt kan kalde for et nyt hold, nu hvor flere af de rutinerede spillere ikke længere er med,” fortæller Nils Nielsen og uddyber:

”Det giver os mulighed for at arbejde med nye ting og at få spillet de nye ind på holdet. Det her giver os meget bedre forberedelsesmuligheder, end vi havde sidste gang, hvor vi startede VM-kvalifikationen direkte efter en slutrunde.”

Og netop Sverige er en rigtig god modstander for Danmark at møde i en venskabskamp.

”Vi spiller altid gode kampe mod Sverige med en høj intensitet. De har en måde at spille på, som vi ofte vil komme ud for. De er fysisk stærke, velorganiserede og har nogle individualister, der kan afgøre kampene for dem,” lyder det fra Nils Nielsen.

Kampen mod Sverige spilles på udebane den 8. april. Kampen spilles på Tele2 arena i Stockholm kl. 17:30

Der er lodtrækning til EM-kvalifikationen 13. april, og de første mulige spilledatoer ligger i september.  

Se kvindelandsholdets program her

Log ind