U17: Dansk sejr over Polen

Det var en fornem indsats, da det danske U17 landshold slog et stærkt polsk hold i den sidste af de tre kampe på La Manga.


     
På forhånd var polakkerne favoritter, men det generede ikke det danske hold, der gik ufortrødent til opgaven.

Trods en lidt usikker start inden for de første minutter kom holdet hurtigt på omgangshøjde med polakkerne og havde fuld kontrol på kampen hen over førstehalvleg.

På nær en chance i starten holdt Danmark Polen fra at komme til nogen chancer.

Og som halvlegen skred frem, stod der mere og mere Danmark på den. Og da Anders Dreyer bankede bolden ind bag den polske målmand fra 25 meter, gav detendnu mere inspiration til holdet.

Det blev til flere gode forsøg, men også et godt spillende polsk forsvar afværgede flere danske scoringer.

Anden halvleg var en fin opvisning i hårdt dansk arbejde, hvor holdet fornemt holdt fast i et fremadrettet forsvar og fik spillet sig til flere godemuligheder, men desværre fik man ikke lige sat prikken over i’et.

Holdet holdt dog godt fast i bolden, og selvom polakkerne desperat prøvede at sætte holdet under tryk, stod Danmark fast og sikrede sig fortjent sejren.

Dermed er holdet ubesejret i turneringen, som dog vindes af Polen.

Efter kampen sagde landstræneren:

”Vi leverer fint i dagens kamp. Vi matcher Polen, som er en meget god modstander, godt og formår under hele kampen at variere vores spil, så de ikke kanfange os. Vi veksler fint mellem possesion, hvor vi holder godt fat i bolden til hurtige omstillinger, som gør, at de har svært ved at læse vores spil. Atvi samtidigt forstår at veksle mellem højt og lavt pres gør det endnu sværere for vores modstander."

"Gennem turneringen har vi udviklet os modenhedsmæssigt og giver udtryk af at være et helstøbt hold, der kommer med god attitude. Næste opgave er en træningssamling, hvor vi møder HSV's U19 hold, og der kommer vi til at se, hvor langt vi så er kommet. Det glæder jeg mig til,” slutterJan Michaelsen.

Næste aktivitet for U17 landsholdet er en træningssamling i Skærbæk fra 27/4 -29/4, hvor man den 29/4 kl 18.00 møder HSV's U19 hold på HSV's træningsanlæg.

Kamprapport

Log ind