U17: Endnu et uafgjort resultat

Også den anden kamp på La Manga endte uafgjort. Danmark spillede 2-2 mod Norge i en kamp, hvor danskerne dominerede i store perioder af kampen.

Billede fra holdets første kamp i turneringen, som var mod Sverige, hvor holdene spillede 1-1

Allerede efter de første minutter stod det klart, at Danmark var toneangivende, og holdet lavede fine kombinationer foran det norske felt.

Og efter 12 minutter scorede Christian Kudsk på et tørt hug uden for feltet, og bolden var utagelig for den norske keeper.

Derefter havde Danmark kontrol over kampen og satte spillet fint.

Men nærmest ud af ingenting opstod en tilfældig chance efter et udspil fra Viktor Anker, og pludselig havde Norge udlignet.

Anden halvleg startede, som første sluttede med dansk spilovertag. Og i løbet af halvlegen kreerede holdet fine chancer. Men desværre uden udbytte.

Holdet fik så chancen fra 11 meter pletten, da Jakob Johansson blev fældet i feltet. Det udnyttede Jacob Bruun sikkert og scorede på straffe.

Så regnede man med, at det blot var et spørgsmål om tid, inden det blev til mere, men sådan skulle det ikke gå.

I stedet blev Danmark lidt panikslagne i slutminutterne, og i overtiden fik Norge er hjørnespark, som blev headet ind.

Dermed sluttede kampen 2-2.

Efter kampen sagde Jan Michaelsen:

"Jeg er godt tilfreds med vores offensive del. Vi spiller fint fremad og får fra start sat et godt pres.Det er dybt ærgerligt, at vi ikke vinder. Vi skal fremover kunne holde til at modstå et pres fra modstanderen. Vi må ikke sætte en føring over styr, når vi er så dominerende, som vi er. Ligesom vi skal have kigget på sidste og næstsidste aflevering. Når det er sagt, så ser jeg store fremskridt hos holdet og vi skal nok få tilrettet detunder træning," slutter landstræneren.

På søndag kl 13 møder U17 Polen i den sidste kamp i firenationersturneringen på La Manga.