MENU

Bliv træner på DBU’s Fodboldskole

DBU Bredde søger trænere til verdens bedste sommerjob på DBU’s Fodboldskoler i hele landet.


     
Er du minimum 18 år og vild med fodbold? Og kunne du tænke dig et sommerjob, hvor du skal arbejde med børn og være med til at give dem en masse lærerigeoplevelser på en fodboldbane? Så læs videre her om muligheden for at blive træner på en af DBU’s 265 Fodboldskoler, som finder sted i løbet af sommeren iugerne 27-32 landet over.

Som træner på DBU’s Fodboldskole får du en sjov, lærerig og inspirerende uge med fodbold på skemaet. Du får desuden en Adidas tøjpakke og 2.000 kroner forden første uge og op til 3.000 kroner for de efterfølgende uger, hvis du vælger at være træner i mere end én uge.

Du skal træne drenge og piger fra årgang 2000-2007 mandag til fredag fra klokken 9.00-15.00 i afviklingsugen. Principperne for aktiviteterne på DBU’sFodboldskole er udvikling, fællesskab, underholdende træningsøvelser og spil med bolden i centrum.

Du skal blandt andet være med til at føre deltagerneigennem ’DBU Fodboldskole Skills’, som består af øvelser med forskellige sværhedsgrader og niveauer for at forbedre deltagernes færdigheder påfodboldbanen. DBU Fodboldskole Skills blev præsenteret på fodboldskolerne i 2014, og i år er konceptet blevet justeret for i endnu højere grad at bidragetil udviklingen af den enkelte spillers færdigheder.

Som noget nyt vil træningsøvelserne til fodboldskolerne være tilgængelige i videoform, så du som træner har mulighed for at se, hvordan øvelserne skaludføres.

Sådan søger du

For at blive træner skal du oprette en profil på dbu.dk, hvorfra du laver din ansøgning. Der er deadline den 20. marts for at søge og for at indtaste dinetrænerønsker. Hvis du bliver træner, får du besked om det medio april. Hvis du ikke når at søge inden den 20. marts, kan du kontakte DBU Bredde på telefon43 26 22 22 for at høre om mulighederne for at blive træner. Fra medio april kan du se eventuelle ledige trænerjobs på nedenstående link.

Læs mere om trænerjobbet og se, hvordan du søger jobbet her

Følg DBU’s Fodboldskole på facebook.com/DBUFodboldskole

Læs mere om DBU’s Fodboldskole

Log ind

c