MENU

Jagten på store fodboldoplevelser starter nu!

Landsholdets bold er blevet væk! Derfor søger DBU klubber til afvikling af DBU’s Skattejagt, hvor drenge og piger i alderen fem til syv år skal på jagt efter den forsvundne bold gennem fodboldøvelser, leg og skattejagt.

I 2014 lancerede DBU aktiviteten ’DBU’s Skattejagt - jagten på store fodboldoplevelser’, som blev afholdt i 94 klubber landet over og havde 2.584 deltagere.

Undersøgelser viste, at forgængeren DBU’s Mikrofodboldskole ikke levede op til formålet om at fungere som en rekrutteringsaktivitet, og derforvidereudviklede og lancerede DBU afløseren ’DBU’s Skattejagt - jagten på store fodboldoplevelser’. Aktiviteten giver landets klubber mulighed for atinvitere drenge, piger og deres forældre til en fodboldweekend, hvor både børn og forældre får en oplevelse af, hvordan det er at være en del af enfodboldklub. På den måde kan klubberne både rekruttere nye fodboldspillere og forældretrænere/frivillige.

På jagt efter landsholdets bold

Historien bag aktiviteten er, at landsholdets bold er blevet væk, og at de mange drenge og piger på DBU’s Skattejagt skal på jagt efter Danmarks mesteftersøgte bold. Aktiviteten fordeler sig over to dage med fodbold, leg og skattejagt. Skattejægerne skal om lørdagen gennemgå en række fodboldopgaver ogsamle ledetråde, så alle er klar til den store skattejagt efter landsholdets bold om søndagen.

Skattejægerne får en spillertrøje, en drikkedunk og deres helt egen landsholdsbold som tak for indsatsen og hjælpen til landsholdet.

Efterårsaktivitet

Værtsklubber kan i år vælge at afholde DBU’s Skattejagt i weekenden den 26. - 27. september eller den 3. - 4. oktober. DBU har valgt at flytte aktivitetenfra foråret til efteråret, da både helligdage, konfirmationer og stævnetilbud i foråret har udfordret både klubber og deltagere i forhold til afholdelse ogdeltagelse. Det betyder samtidig, at aktiviteten nu kan bruges til at byde nye børn i skoleregi velkommen i den lokale fodboldklub.

Foruden en weekend i selskab med fodboldglade børn og deres forældre modtager værtsklubber en økonomisk kompensation for værtsskabet af DBU’s Skattejagt.

Deadline for ansøgning om at blive værtsklub er den 20. februar.

nsøg om at blive værtsklub for DBU’s SkattejagtLæs mere og a

Billetsalget for deltagere på DBU's Skattejagt starter den 8. juni klokken 10.00. 

Log ind