Kvinderne led årets første nederlag

Der var masser af chancer, men effektiviteten manglede, da Danmark igen mødte VM-deltagerne fra New Zealand - en kamp, der endte med et dansk nederlag på 2-3.

Desværre blev det til årest første nederlag, da Danmark torsdag formiddag tabte 2-3 til New Zealand på en træningstur til Tyrkiet. Foto: www.fodboldbilleder.dk.

Målet var at levere en mere stabil og overbevisende indsats gennem hele kampen, da Danmark torsdag formiddag igen mødte New Zealand ved to testkampe i Tyrkiet, hvor holdet i øjeblikket er på træningslejr.

Danmark spillede i mandags 1-1 med New Zealand på et mål i sidste minut af Sanne Troelsgaard.

Det var dog ikke Sanne men Simone, der sikrede Danmark en drømmestart med et hovedstødsmål efter blot seks minutter. De danske spillere lagde fra start et højt pres og det gav altså pote. Men New Zealand er ikke VM-deltager for ingenting, og blot tre minutter senere var der udlignet – 1-1 efter et hjørnespark.

Og de new zealandske spillere formåede effektivt at udnytte deres chancer trods et dansk overtag i spillet – 2-1 efter 23 minutter.

Kampen bølgede efterfølgende frem og tilbage med chancer til begge hold. Sofie Junge var heldigvis for Danmark ganske effektiv i dommerens tillægssekunder og udlignede til 2-2 sekunder kort før pausefløjtet.

Men selv om Danmark var langt bedre med denne formiddag i Belek end i mandags, var det igen New Zealand, der var mest effektive foran mål, 3-2 med en halv time igen.

De danske piger fightede dog benhårdt for at få det forløsende udligning, og var af flere omgange ganske tæt på.

Men det det blev kun til lige ved og næsten og Danmark må desværre nøjes med en uafgjort og et nederlag i holdets to første testkampe.

Næste opgave for kvindelandsholdet bliver i marts, hvor holdet deltager i det traditionsrige Algarve Cup, som også kaldes et uofficielt VM med deltagelse af blandt andet både USA, Tyskland og Kina.