Polen vært ved U21 EM 2017

Hvis det danske U21-landhold kvalificerer sig til endnu en slutrunde i 2017, skal holdet til Polen, som UEFA i går offentliggjorde værtsland for den kommende EM-slutrunde.


Foto: fodboldbilleder.dk


Når kvalifikationen til EM for det nye U21-landshold går i gang til efteråret, kæmper spillerne om en plads ved EM-slutrunden i Polen i 2017.

UEFA afgjorde i går værtslandende for de kommende U-slutrunder, og det blev Polen, som bliver vært for U21 EM i 2017.

Den 5. februar bliver der trukket lod til EM-kvalifikationspuljerne, men som noget nyt er der denne gang 12 deltagerere til EM-slutrunden, hvilket betyder, at alle de ni gruppevindere går videre, mens defire bedste to’ere skal i playoff om de sidste to pladser.

Danmark er på grund af gode resultater de sidste år blevet placeret i det øverste seedningslag forud for lodtrækningen. Det betyder, at Danmark undgår destore nationer som Spanien, Frankrig og Tyskland i kvalifikationspuljen.

Dermed er mulighederne for endnu en kvalifikation til EM, alt andet lige, lidt større, end de hidtil har været, hvor der kun har været otte deltagende holdved EM, som blev fundet ud fra de 10 gruppevindere og de fire bedste to’ere, som alle spillede playoff om de syv pladser foruden værtsnationen.

I eftermiddag kl. 16.30 dansk tid spiller det nye U21-landshold mod Kinas U23-hold. Du kan følge kampen på U21-landsholdets facebookside, hvor derliveopdateres fra kampen.

Log ind