U21: Sisto-show i ’debut’

Pione Sisto fik et stærk ’debut’ på det danske U21-landshold. Hattrick, assist og en sejr på 7-1 blev det til for Sisto, da U21-landsholdet mødte Dinamo Bukarest. Se målene nederst i artiklen.

Pione Sisto fik den bedst tænkelige uofficielle landsholdsdebut, da U21-landholdet tidligere på aftenen vandt 7-1 over Dinamo Bukarest i Tyrkiet.

Allerede fra start var det Danmark, der sad på spillet og kom frem til chancerne. Efter 12 minutter kommer den første store danske chance til MarcusIngvartsen, som får afsluttet, men desværre bliver bolden reddet af den rumænske keeper.

Der var flere gode opspil, men det blev ikke til deciderede chancer før efter 34 minutter hvor Pione og Hjulsager får spillet sig uden om forsvaret på enomstilling. Pione Sisto skyder udefra og bringer Danmark i front 1-0.

Føringen holdt dog ikke længe. Allerede tre minutter senere, får Dinamo en chance. Bolden rammer uheldigt Riza Durmisi i skulderen og går ind bag målmand JeppeHøjbjerg. Det gjorde, at Dinamo for alvor kom med i kampen.

Fra 2. halvlegs start, var det dog danskerne der var tilbage ved roret. Efter 54 minutter kommer Pione alene med den rumænske målmand og får frækt lobbetbolden over keeperen til 2-1.

Bare seks minutter senere er det Emiliano Marcondes, der får sparket bolden ind via stolpen – på oplæg af Pione Sisto.

Og Sisto er ikke færdig med at brillere i sin uofficielle debut. Efter 68 minutter får han fat i en returbold i feltet og sparker den ind til 4-1.

Efter 72 minutter bliver Sisto skiftet ud. Men målshowet er langt fra slut. De andre spillere tager over. Først er det Andreas Bruhn, som i det 82. minutgør det til 5-1 på opspil fra klubkammeraten Frederik Børsting.

Minuttet senere er det Børsting, som kommer i målscorens rolle til 6-1 på assist fra Andrew Hjulsager. Målfesten er dog ikke slut. Med et minut igen er detAndreas Bruhn, som får spillet den videre til Emiliano, som scorer sit andet mål i kampen.

Dermed vandt U21-landsholdet 7-1 over Dinamo Bukarest i den første kamp på træningsturen i Tyrkiet.

Næste udfordring for de danske drenge er på mandag, hvor modstanderen er det kinesiske U23-landshold.