MENU

USA-kamp i Aarhus og ny landskamp på plads

Det bliver Aarhus, der skal lægge græs til landskampen mellem Danmark og USA den 25. marts. Samtidig har Dansk Boldspil-Union fastlagt en landskamp på hjemmebane mod Montenegro den 8. juni.


     
Det danske landshold står over for en afgørende kamp i jagten på en EM-billet, når Serbien gæster Telia Parken den 13. juni.

Inden da har landsholdet to landskampe i marts mod henholdsvis USA på hjemmebane og Frankrig på udebane. Derudover har Dansk Boldspil-Union netop indgåeten aftale med det montenegrinske forbund om en landskamp på dansk grund den 8. juni klokken 20.00.

Landstræner Morten Olsen glæder sig over, at det netop er lykkedes at få en kamp på plads mod Montenegro:

”Det er fint, at vi får en kamp inden den vigtige kamp mod Serbien mod et hold, som er meget lig Serbien i spillestil. Det betyder også, at vi nu har trekampe inden kampen mod Serbien, og i de kampe handler det om at spille holdet sammen. Vi ved aldrig, hvordan situationen ser ud i forhold til skadedespillere, men siden sommer har vi haft kampe mod Ungarn, Sverige, Tyrkiet og Rumænien, hvor vi har set mange spillere an. Nu er det tid til at spilleholdet sammen og fokusere på Serbien-kampen,” lyder det fra landstræner Morten Olsen.

Billetsalg til Danmark-USA

Mens spillestedet for Danmark-Montenegro endnu ikke er fastlagt, så er det nu på plads, at Danmark-USA spilles på NRGi Park i Aarhus. Billetsalget tilkampen starter den 11. februar klokken 10.00 på billetsalg.dbu.dk. Prisen for en børnebillet ligger på 75 kroner, mens en voksenbillet koster mellem 125 og225 kroner.

I Aarhus er der glæde over, at Smilets By skal lægge græs til en landskamp:

”Jeg ser frem til at kunne byde landsholdet velkommen på Jyllands bedste fodboldstadion. Det bliver en spændende kamp, som kommer til at danne en flotoptakt til de afgørende kvalifikationskampe. Jeg glæder mig til at give både landsholdet og publikum en fantastisk fodboldoplevelse, ” siger rådmand forKultur og Borgerservice i Aarhus Kommune Rabih Azad-Ahmad.

Fanzone og fodboldaktiviteter

Danmark møder USA klokken 20.15, men allerede fra klokken 18.15 er fans inviteret til fodboldfest i DBU’s Fanzone foran NRGi Park. Her vil en DJ sørge forden gode stemning, mens der vil være fodboldaktiviteter, hvor fansene kan teste deres dribleevner, udfordre vennerne på en pannabane og dyste i, hvem derhar det hårdeste spark.

Truppen til kampene mod USA og Frankrig udtages på et pressemøde den 17. marts klokken 13.00.

Log ind

c