MENU

EM-dagbog: FIFA og træning

Hver dag i løbet af EM-slutrunden vil en af spillerne give et indblik i dagen i EM-lejren. I dag er det Uffe Bech, som løfter sløret for, hvad der sker i Prag.

Søndag den 14. juni - Uffe Bech

Det er dagen efter ankomsten til Prag, hvor vi i går havde vores første træning og selvfølgelig også så A-landskampen mod Serbien. 

Det er fedt endeligt at være ankommet. Det er det, vi har ventet på i rigtig lang tid, og nu er vi her endelig og er i gang. Vores program er rimeligt pakket med træning, møder, mad og så videre, men vi har heldigvis også god tid til at slappe af, spille FIFA og hygge lidt.

Dagen i dag startede med morgenmad kl. 9, hvorefter jeg gik jeg op på værelset for lige at tage en time eller to mere på den anden side. Hvilket i øvrigt er fuldt fortjent, hvis jeg selv skal sige det.  

Jeg bor på værelse med Rasmus Falk, som jeg selv har ønsket som værelseskammerat. Når vi er på værelset, får vi meget af tiden til at gå med at se ’Løftestangen’ eller ’Leverage’, som den hedder på engelsk – i øvrigt en meget anbefalelsesværdig serie, så hvis I mangler noget at se, så kan den klart prøves.

Efter frokost var jeg forbi vores fysioterapeut Frederik, som lige skulle kigge lidt på mit knæ, som jeg fik et slag på i kampen mod Sverige i torsdags. Det er heldigvis i bedring, så jeg er snart helt klar igen. 

De sidste spillere ankom i dag, så for første gang var vi fuldtallige til træning. Jeg trænede også lidt med og var ellers i fitnesscenter sammen med Yussuf for at cykle, så der kommer ordentligt gang i benet. Jeg er, som sagt, i klar bedring og håber på, at jeg bliver klar til vores åbningskamp mod Tjekkiet på onsdag.

Eftermiddagen stod også på FIFA i vores ’spillerum’. Jeg spillede FIFA sammen med Frederik Rønnow. Vi spillede fantastisk. To stensikre sejre over Jonas og Thomsen og David og Falk. Fantastisk spil. Den ene kamp knockoutede vi modstanderne – det hedder knockout, når man kommer foran med tre, for så stopper man kampen. Derudover spillede vi også lidt dart. Denne gang var det mod Rønnow, som jeg også slog sikkert to gange. Ligesom jeg i går også slog Falk, Emil og Rønnow to gange. 

Aftenen stod også på FIFA, der var jo kommet nogle nye i lejren, som lige skal sættes på plads – både i FIFA og dart. Som regel når jeg sætter mig i FIFA-stolen, så sidder jeg der hele aftenen, for det er jo vinderne, der bliver sidende:-)

I morgen kan du læse Jannik Vestergaards dagbog fra EM-lejren
              


Log ind