MENU

EM-dagbog: Nu nærmer vi os

Hver dag i løbet af EM-slutrunden vil en af spillerne give et indblik i dagen i EM-lejren. I dag er det Pione Sisto, som løfter sløret for, hvad der sker i Prag.

Tirsdag den 16. juni - Pione Sisto

Min dag startede omkring klokken otte, hvor jeg stod op og gik ned til morgenmad. Det er tidligt i forhold til nogle af de andre, men jeg er et morgenmenneske, så det passer mig fint. Bagefter stod den på afslapning på værelset – igen… Jeg bor sammen med Patrick Banggaard, som jeg kender rigtig godt fra FC Midtjylland, og han er faktisk en doven fyr uden for banen. Han sover hele dagen, og der er altid mørkt på vores værelse. Nogen gange hiver han mig desværre med på vognen. Blandt andet i dag, hvor jeg ikke har lavet det helt store. 

Det er første gang, at jeg rigtig er samlet med de her drenge, men det er gået helt vildt hurtigt for at blive en del af det. Det har været meget nemt for mig – nok fordi jeg er et meget åbent menneske. Jeg kan godt lide at snakke med andre og få nye venskaber, så derfor er jeg blevet en del af det hurtigere end andre måske ville blive det og vi hygger os generelt rigtig meget både på værelserne og i vores ’spillerum’. Stemningen i truppen er super god. Det er nogle humørbomber her på holdet, og det passer mig supergodt eftersom jeg også godt kan lide at lave lidt sjov. 

Som altid har jeg selvfølgelig været et smut eller to forbi ’spillerummet’ og spille lidt dart og FIFA mod de nogle af de andre. Jeg spiller mest dart sammen med Andreas og nogen gange Uffe. Konkurrencen er mest mellem AC og mig – nogen gange Yussuf. Det er mest Andreas, der spiller med Yussuf, og så skal vi altid høre på, at han har slået en eller anden rekord.

Viasat, som sender nogle af EM-kampene, var også forbi hotellet i dag. De har lavet nogle billeder til startopstillingen, hvor man vender sig om og kigger ind i kameraet. De andre spillere lavede det i Vedbæk, men os seks, der var med A-landsholdet, skulle lave dem i dag. Det tog kun et par minutter – derefter var der afslapning på værelset – igen.

Aftenen stod på træning på kampstadion. Jeg havde glædet mig til at se stadion og få en fornemmelse af, hvad det er, vi går ind til i morgen. Jeg tror ikke helt, det er gået op for os endnu, hvor stort det egentlig er. Der kommer rigtig mange tilskuere og rigtig mange medier. Det bliver uden tvivl en kæmpeoplevelse at gå ind til i morgen og jeg glæder mig helt vildt.Du kan læse de andre dagbøger her:
14. juni: Uffe Bech 
15. juni: Jannik Vestergaard
 Log ind