MENU

Hjælp landsholdet til EM på DBU’s Skattejagt

Landsholdet har brug for hjælp! Nogen har taget landsholdets bold - hjælp med at finde bolden på DBU’s Skattejagt. Billetsalget starter mandag den 8. juni kl. 10.00.


Hjælp Landsholdet med at finde deres bold. Foto: Fodboldbilleder.dk

Landsholdets bold er væk og EM er i fare!

Hvis ikke den bliver fundet, skal Eriksen, Schmeichel og de andre landsholdsspillere spille landkamp med grapefrugter.

Derfor søger DBU nu piger og drenge mellem fem og syv år (født i årgang 2008-2010) til at deltage i jagten på Danmarks mest eftersøgte bold og dermed hjælpe landsholdet med til EM.

DBU’s Skattejagt fordeler sig over to dage med leg, sjov, ballade og store fodboldoplevelser. Skattejægerne skal om lørdagen gennemgå en række fodboldopgaver og samle ledetråde, så alle er klar til den store skattejagt på landsholdets bold om søndagen.

Skattejægerne vil få en Adidas Skattejagt T-shirt, et diplom, en drikkedunk og deres helt egen landsholdsbold som tak for indsatsen og hjælpen til landsholdet.

Skattejagten finder sted i 93 værtsklubber landet over enten i weekenden den 26. – 27. september og 3. - 4. oktober 2015. Begge dage fra klokken 10.00 til 15.00. Se værtsklubberne her.

Overrækkelse af bolden til landsholdet

Hvis deltagerne finder landsholdets bold, kan de efterfølgende tilmelde sig konkurrencen om at blive ”super-skattejægere”. Super-skattejægerne inviteres til Danmark – Frankrig i Parken for i fællesskab at overrække landsholdets bold til landsholdsspillerne og kampens dommer.

Aktiviteten for piger og drenge født i årgang 2008-2010, og lægger op til aktiv deltagelse fra forældrene eller en anden person over 16 år.

Billetter til DBU’s Skattejagt købes via DBU’s eget billetsystem. Billetten koster 530 kroner, og billetsalget starter mandag den 8. juni kl. 10.00. Klik her for at købe billet online eller ring på telefon 43 26 54 00 mandag til fredag klokken 9-16.

Læs mere om DBU’s Skattejagt

Følg DBU’s Skattejagt på facebook.com/DBUFodboldskole


Log ind