Ny hjemmeside gav 30 % flere besøgende

Melby-Liseleje IF skiftede tidligere på året til DBU's nye KlubCMS. Det har gjort det lettere at skabe mere liv på klubbens hjemmeside, hvilket har betydet ca. 30 % flere besøgende.


Melby-Liseleje IF's hjemmesiden er bygget op omkring DBU's KlubCMS, der tilbyder klubberne en let og fleksibel måde at lave hjemmesider.
___________________________________________________________

De fleste fodboldklubber har en hjemmeside, men mange af dem opdateres desværre ikke så tit, fordi det er tidskrævende. Det problem har man ikke i Melby-Liseleje IF. De er nemlig en af de mange klubber, der er skiftet over til DBU's KlubCMS-løsning, siden den blev lanceret i efteråret 2014. 

Gert Janssen er en af de personer, der står for klubbens hjemmeside. Vi har taget en snak med ham om, hvordan han har oplevet skiftet.

Hvorfor valgte I KlubCMS?

- Det nye KlubCMS er opbygget via moduler, som automatisk kan trække en masse data fra DBU's andre systemer. Det gælder f.eks. næste kamp, stillinger og resultater, holdets kontakter og oplysninger fra KampKlar. 
Det sparer mig og de andre, der arbejder med hjemmesiden for en masse tid, da modulerne automatisk opdateres løbende.


Hvordan er systemet at arbejde med?

- Systemet er meget brugervenligt, og det er let at bygge en god menustruktur op. Det betyder også, at man har mere lyst til at arbejde med systemet, og det resulterer så igen i, at hjemmesiden lever. Man behøver ikke være IT-ekspert eller vide en masse om hjemmesider for at bruge KlubCMS. 

Hvordan er det så gået, siden I skiftede?

- En af de bedste features er, at systemet selv tilpasser billeders størrelse, og det gør det nemt og hurtigt at uploade dem. Det betyder, at vi har flere billeder på hjemmesiden end tidligere, og det er en klar fordel, fordi det skaber en masse liv og gør den interessant at besøge. Folk vil gerne se sig selv og deres børn eller holdkammerater. Det er også fedt, at hjemmesiden automatisk tilpasser sig mobiltelefoner og tablets, så den tager sig godt ud, uanset fra hvilken enhed man bruger den. Vi har faktisk øget vores besøgstal med omkring 30 %, siden vi skiftede til det nye KlubCMS.

Se Melby-Liseleje IFs hjemmeside her.

Kom i gang med KlubCMS
Trænger din klub også til en ny hjemmeside, så er KlubCMS det oplagte valg.

Man kan starte med en 30 dages gratis prøveperiode, som kan bestilles her

Prisen for KlubCMS er herefter kr. 3500,-/år.

Har du spørgsmål til KlubCMS, så kontakt DBU IT på support@dbu.dk eller tlf. 43265455.

Log ind