MENU

Bliv værtsklub – og få flere børn til klubben

Der er stadigmulighed for at tilmelde sig som værtsklub for DBU´s Skattejagt – jagten på store fodboldoplevelser. Tilmeld jeres klub i dag og få en fantastisk fodboldweekend – til glæde for både børn og klubben.

Foto: www.fodboldbilleder.dk.


’DBU’s Skattejagt - jagten på store fodboldoplevelser blev i 2014 introduceret som et nyt rekrutteringsværktøj for klubberne.

Aktiviteten samler fodboldglade piger og drenge på 5-7 år samt deres forældre  og har fokus på leg og læring – alt sammen med fodbold som omdrejningspunkt. Og jeres klub kan stadig nå at blev en del af det, da DBU netop har åbnet for endnu en ansøgningsrunde!

Værtsklubber kan i år vælge at afholde DBU’s Skattejagt i følgende to weekender:

 • 26. - 27. september 2015
 • 3. - 4. oktober 2015

Derfor skal din klub afholde DBU’s Skattejagt!

DBU's Skattejagt ligger i år i efteråret, da både helligdage, konfirmationer og stævnetilbud i foråret har udfordret både klubber og deltagere i forhold til afholdelse og deltagelse.  Det betyder samtidig, at aktiviteten nu kan bruges til at byde nye børn i skoleregi velkommen i den lokale fodboldklub, og dermed en mulighed for at rekruttere nye klubmedlemmer og forældre.

DBU hjælper jer godt på vej. 
  • I modtager en manual med et detaljeret program og træningsøvelser
  • Landsholdshjælperen (skolelederen) får en landsholdshjælpermanual
  • DBU hjælper med markedsføringsmaterialer
  • DBU varetager billetsalget
  • Økonomisk deltagerkompensation:
   • Kr. 2.000,- pr. klub med 4 grupper eller færre
   • Kr. 4.000,- pr. klub med 5 grupper eller flere
   • I får minimum 10 stk. Select fodbolde til klubben

På jagt efter landsholdets bold

Historien bag DBU’s Skattejagt er, at landsholdets bold er blevet væk, og at de mange drenge og piger på DBU’s Skattejagt skal på jagt efter Danmarks mest eftersøgte bold.

Aktiviteten fordeler sig over to dage med fodbold, leg og skattejagt. Skattejægerne skal om lørdagen gennemgå en række fodboldopgaver og samle ledetråde, så alle er klar til den store skattejagt efter landsholdets bold om søndagen.

Skattejægerne får en spillertrøje, en drikkedunk og deres helt egen landsholdsbold som tak for indsatsen og hjælpen til landsholdet.


Tilmelding

Foruden en weekend I selskab med fodboldglade børn, kan du her læse hvad I som klub får ud af værtskabet for Skattejagten. Se mere her
Bliv klogere på Skattejagten her og se, hvordan I tilmelder jer som værtsklub.  Se mere her 

Log ind