MENU

BT og DBU i nyt partnerskab

BT og DBU har indgået et kommercielt partnerskab, som knytter fodboldlandsholdet og Danmarks største sportsavis sammen.Det kommercielle partnerskab, som foreløbig løber over to år, betyder blandt andet, at BT er blevet DBUs officielle mediepartner med fokus på DBUs landskampe. Men aftalen omfatter også fælles fanprojekter, salg af unikke billetpakker og at BT bliver profileret gennem DBUs kanaler. Det sidstnævnte kunne man allerede se under gårsdagens landskamp mellem Danmark og USA. hvor BT optrådte på LED-bandereklamerne.

“Det er DBUs ambition at styrke relationen mellem landshold og fans, og netop det har været et afgørende element for samarbejdet. Vi har indgået et partnerskab med stort udviklingspotentiale, og jeg vil i den forbindelse gerne fremhæve vores forberedende arbejde med BT, hvor vi i fællesskab har identificeret de samarbejdsområder, som partnerskabet er centreret omkring. Det har vist sig, at henholdsvis BTs og DBUs målsætninger kan forenes i nogle interessante fanprojekter, som ingen af os ville kunne løfte alene,” fortæller DBUs kommercielle direktør Katja Moesgaard.

Hos Berlingske Media, som ejer BT, er COO John Kristensen glad for aftalen, som cementerer BTs position som landets førende sportsavis:

“Aftalen bringer i den grad BTs styrker på banen. Vi kan hjælpe DBU med at nå ud til den million unikke brugere, som BT er i kontakt med hver uge via vores forskellige medieplatforme samtidig med, at vi kan medvirke til at booste billetsalget,” siger John Kristensen og fortsætter:

“Vi er glade for, at BT nu kan hjælpe med at bringe fodboldlandsholdet tættere på danskerne - det er i mine øjne et perfekt match mellem Danmarks største sportsavis og danskernes nationalsport,” siger John Kristensen.

For yderligere oplysninger:
John Kristensen, COO Berlingske Media
2545 4653
jkx@berlingskemedia.dk

Katja Moesgaard, kommerciel direktør, DBU
2672 1602
katja@dbu.dk

Log ind