MENU

C-træner: Oprethold din trænerlicens

Som træner med C-licens skal du deltage på efteruddannelse for at opretholde din licens – se her, hvor lidt der skal til.I løbet af de seneste år har rigtig mange børne- og ungdomstrænere deltaget på DBU’s C-trænerkurser og mange har også gennemført hele C-træneruddannelsen.

Er du én af dem, som har gennemført uddannelsen og opnået C-licens, skal du være opmærksom på, at du skal vedligeholde din licens. Det kræver ikke så meget – blot 15 timers efteruddannelse over en periode på tre år fra det tidspunkt, hvor du fik din licens.

Godkendt efteruddannelse for C-trænere er seminarer målrettet børne- og ungdomstrænere, og det vil altid fremgå af beskrivelsen, hvis seminaret tæller som C-efteruddannelse. Hver lokalunion afholder 1-3 såkaldte børnetrænerseminarer om året – typisk i foråret. Derudover afholder DBU og lokalunionerne Årets Børnetema syv steder i landet hvert år – det tæller også med som godkendt efteruddannelse.

Hold øje med oversigten over seminarer i din lokalunion, eller kontakt din lokalunion, hvis du er i tvivl. 

Få overblikket på Mit DBU

Du kan altid få overblikket over din kursusaktivitet på Mit DBU. Når du deltager på et seminar, som er godkendt som efteruddannelse, vil det automatisk blive registreret som C-efteruddannelse i Mit DBU. 

Når du har gennemgået den nødvendige efteruddannelse, vil du få tilsendt et nyt og opdateret licenskort. I den forbindelse er det vigtigt, at du som licensindehaver sørger for at ajourføre dine kontaktoplysninger i Mit DBU. Det er dit eget ansvar, at kontaktoplysningerne er korrekte.

Kontakt os

Er du i tvivl om opretholdelse af C-licens, er du meget velkommen til at kontakte os på mail uddannelse@dbu.dk eller tlf. 4326 2222.

Se mere
DBU C-træner – træneruddannelse for børne- og ungdomstrænere 
Opretholdelse af C-licens 


Log ind