Dansk EM-opvarmning på Lyngby Stadion

Det danske U21-landshold spiller to landskampe mod henholdsvis USA og Sverige på Lyngby Stadion inden afrejsen mod EM. Gratis adgang til de to kampe, der også sendes på DR3.

De danske U21-drenge får hjemmebane i Lyngby i de to kommende hjemmekampe mod USA og Sverige. Foto: www.fodboldbilleder.dk


Inden det for alvor går løs ved EM i Tjekkiet spiller det danske U21-landshold tre testkampe - en på udebane mod Portugal den 26. marts og to kampe på hjemmebane mod USA den 31. marts klokken 19.00 og Sverige den 11. juni klokken 18.00.

En hjemmebane, der altså bliver Lyngby Stadion.

”Vi er rigtig glade for i samarbejde med Lyngby Boldklub at have fået rammen for vores to sidste landskampe inden EM på plads. Vi er jo vant til at spille i Aalborg, så glæder os rigtig meget til at bruge denne anledning til også at vise holdet frem for de danske fodboldfans på Sjælland og få det helt rigtige afsæt til EM,” siger landstræner Jess Thorup.

At kampene placeres på Sjælland skyldes flere logistiske årsager – holdet vil, udover at spille de to kampe på Lyngby Stadion, bo på First Hotel Marina i Vedbæk under de to samlinger.

Alle tre landskampe kan ses direkte på DR3, mens EM-slutrunden sendes på TV3 Sport.

Se U21-landsholdets EM-program her

Følg også U21-drengene på på www.facebook.com/u21landsholdet og på Instagram: @u21landsholdet.

Log ind