DBU ser frem til forhandlingsmøde med spillerne

DBU håber på aftale så landshold kan spille vigtige venskabskampe



Ifølge Spillerforeningens pressemeddelelse vil Daniel Agger deltage i torsdagens forhandlingsmøde. Foto: www.fodboldbilleder.dk 

DBU og Spillerforeningen har siden sommeren 2014 forhandlet om en ny landsholdsaftale. DBU har flere gange efterspurgt deltagelse fra landsholdsspillerne, så der kan være direkte dialog om de forhold og vilkår, der er omfattet af en landsholdsaftale. 

Derfor er det glædeligt, at Spillerforeningen i dag meddeler, at anfører Daniel Agger og andre spillere vil deltage til det forhandlingsmøde, der er planlagt til afholdelse i morgen, torsdag den 12 marts. 

‘Vi ser frem til en direkte dialog med flere af spillerne, som vi har efterspurgt det i længere tid. Det er rigtigt godt skridt i den rigtige retning og i arbejdet for at få en løsning, så landsholdene kan spille de vigtige venskabskampe om et par uger,’ siger Jakob Høyer, kommunikationschef i DBU. 

DBU og Spillerforeningen har aftalt møde torsdag den 12 marts og også afsat tid både fredag den 13 marts og mandag den 16 marts for at kunne få en aftale på plads, inden at landstræner Morten Olsen og U21-træner Jess Thorup på tirsdag den 17 marts efter planen skal udtage landsholdene til de forestående venskabskampe.  


 

Log ind