Fodboldskolebilletter revet væk

DBU sparkede billetsalget til sommerens fodboldskoler i gang i går, hvor billetterne til ni fodboldskoler blev revet væk - heraf fem fodboldskoler på Sjælland og fire fodboldskoler hos de jyske klubber.


     
Sjællænderne har dermed taget revanche i forhold til sidste år, hvor det var jyderne, de rev billetterne væk.

I 2014 blev ni fodboldskoler også udsolgt i løbet af ét døgn, men her lå seks af de udsolgte fodboldskoler i Jylland, mens kun tre lå på Sjælland. I alt 7.584 drenge og piger har i år sikret sig billet til DBU’s Fodboldskole i løbet af første salgsdag. Det tal lå på 7.614 sidste år. 

DBU og de lokale klubber afvikler i samarbejde fodboldskoler i 265 klubber landet over i løbet af sommeren. 134 af fodboldskolerne finder sted i uge 27,som netop var den afviklingsuge, der blev sat til salg i går. Billetsalget til uge 28-30 blev sat til salg i dag onsdag, mens det er muligt at købe billet tilfodboldskolerne i uge 31-32 fra i morgen klokken 10.00.

Ledøje-Smørum Fodbold og Måløv BK er blandt de klubber, som solgte samtlige billetter til deres fodboldskoler i løbet af første salgsdag. Derfor har begge klubber nu udvidet og åbnet op for salg at flere billetter. 

Oversigt over de udsolgte fodboldskoler:

 Fodboldskole Antal udsolgte billetter 
 AB  144
 Boldklubben Klitten  96
 FA 2000  48
 HEI  240
 Ledøje-Smørum Fodbold  32
 Måløv BK  80
 Støvring IF  80
 Virum-Sorgenfri BK  144
 Åbyhøj IF  112


Fem af de udsolgte fodboldskoler oplevede også i 2014, at deres billetter blev revet væk på første salgsdag. Det gælder for Boldklubben Klitten, FA 2000, HEI, Måløv BK og Virum-Sorgenfri BK.

Køb billet til DBU’s Fodboldskole

Læs mere om DBU’s Fodboldskoler

Se, hvor du kan komme på fodboldskole

Log ind