MENU

Landskampoplevelsen bliver mere digital

Som optakt til landskampen mod USA på onsdag satser DBU i endnu højere grad på digitale og sociale medier på bekostning af et trykt landskampmagasin. Som noget nyt bliver det muligt at følge landskampen live på Twitter.

Twitter_logo

Du kan følge landskampen mod USA live på Twitter. Foto: twitter.com.


"Det er en udvikling som har stået på i længere tid. Besøgstallene på DBUs digitale og sociale medier er stigende, mens salgstallene for DBUs landskampmagasin er støt faldende. Derfor tager DBU nu skridtet fuldt ud og lukker det traditionelle landskamp-magasin og øger antallet af digitale tilbud op til landskampene mod USA og Frankrig," fortæller Jakob Høyer, kommunikationschef i DBU.

”Landsholdenes mange fans – lige som resten af befolkningen – bruger deres telefoner og tablets til at læse nyheder. Derfor øger vi mængden af nyheder på sociale medier – artikler, quiz’er, videofilm med mere – så fans kommer endnu tættere på landsholdsstjernerne. Derfor har vi ikke længere brug for det trykte landskamp-program, som solgte mindre og mindre,” siger Jakob Høyer.
Som optakt til kampen mod USA vil det blandt andet være muligt at se et videoindslag fra Martin Jørgensens første arbejdsdag som assistenttræner. Der vil som sædvanligt være konkurrencer og indslag fra lejren, og samtidig vises der nogle nye vinkler fra Morten Olsens imponerende karriere som spiller og landstræner.
Som noget nyt tilbydes der i samarbejde med DBUs officielle statistikere danskfodbold.com for første gang nogensinde mulighed for at følge kampen live på twitter via denne adresse: https://twitter.com/DKfodboldLIVE.

Log ind