MENU

Olsen: Nu handler det om fodbolden

DBU og Spillerforeningen er nået til enighed om landsholdsaftalen. Dermed kan Morten Olsen og Co. ånde lettet op og igen koncentrere sig om fodbolden.


Foto: fodboldbilleder.dk


Fredag/lørdag nåede DBU og Spillerforeningen endelig til enighed om en ny landsholdsaftale. En aftale der betyder, at der nu igen kan være 100 procent fokus på fodbolden og ikke alt det, der omgiver den. Det er noget, der glæder landstræner Morten Olsen.

”Vi klapper alle i hænderne og glæder os til at kunne koncentrere os om det, det i virkeligheden handler om – nemlig at spille og snakke fodbold og ikke konflikt og penge, ” siger Morten Olsen og fortsætter: 

”Jeg er sikker på, at spillerne har det på samme måde, og tror, at de er meget tilfredse og helt ligesom alle andre glæder sig til at kunne koncentrere sig 100 procent om at spille fodbold igen”.

Landsholdaftalen kom på plads lørdag morgen efter længere tids fohandlinger. Dermed er Morten Olsen og spillerne klar til at møde ind i landsholdslejren mandag morgen, hvor turen går til Aarhus og i første omgang kampen mod USA.

Læs mere om landsholdsaftalen her

Log ind