MENU

U17-landsholdet klar til kamp om EM-billetten

Landstræner Anders Damgaard har udtaget truppen, der skal spille Elite Round mod Sverige, Norge og Østrig i næste måned.


 
U17-pigelandsholdet står over for tre svære kampe ved næste måneds Elite Round, hvor holdet skal forsøge at sikre sig en billet til sommerens EM. I dagudtog landstræner Anders Damgaard den trup, der skal jagten EM-billetten.

”Truppen er en god blanding af rutinerede spillere og unge kræfter. Vores anfører har taget skridtet op på U19-landsholdet, og derfor er der nu andre, dermå tage ansvar.”

”Vi har en træningssamling senere på måneden, som vi skal bruge til at finpudse spillet og til at få set en masse video for at optimere bedst muligt. Vivil gerne have bolden mest muligt, men vi er heller ikke naive, så det er hele pakken, vi skal fokusere på – både forsvarsspillet, opbygningsspillet ogafslutningerne.”

”Vi er endt i en dynamitpulje, hvor vi trak de værst tænkelige modstandere fra alle lag. Men det positive er til gengæld, at alle kan slå alle og tagepoint fra hinanden, og det er en fordel,” lyder det fra Anders Damgaard.

Se truppen her

Log ind